Betty cea urata din New York (primul sezon)

Betty cea urata din New York (primul sezon)
Data publicarii: 23 Februarie 2007

“Betty cea urâtă din New York” (“Ugly Betty”), serial premiat cu două Globuri de Aur şi care şi-a câştigat numeroşi fani în toată lumea, revine ACASĂ, în fiecare luni, de la ora 08:45.

“Ugly Betty” are la bază ideea telenovelei “Betty cea urâtă”, cea mai tare producţie columbiană a tuturor timpurilor! Succesul ei a făcut să existe o Betty care să vorbească germană, rusă, franceză şi iată că, acum, Betty a revenit în SUA şi a răvăşit un public care nu se mai aştepta la astfel de surprize.

Serialul “Ugly Betty” va surprinde telespectatorii ACASĂ cu multe aspecte diferite de formatul original, cu un aer cosmopolit şi va răsturna percepţiile actuale ale frumuseţii şi va reinventa termenul fashion.

Betty Suarez, protagonista serialului este un model de urmat, femeia care se impune prin naturaleţe şi isteţime: “Nu m-am simţit niciodată mai încrezătoare sau mai frumoasă decât atunci când am intrat în hainele lui Betty. Noi, fetele avem ce învăţa de la ea”, a declarat America Ferrera, interpreta lui Betty.

Primul episod al serialului a ţinut în faţa televizorului peste 16 milioane de americani, iar ABC, postul care difuzează serialul, a făcut public faptul că “Betty cea urâtă din New York” a fost cel mai vizionat program din prime-time din 1995 şi până în prezent. Mai mult decât atât, în ziua premierei, peste 100 de femei s-au îmbrăcat în hainele lui Betty, şi-au pus inconfundabila ei pereche de ochelari şi aparatul dentar şi au defilat prin New York.

După doar câteva săptămâni de la marea premieră, “Betty cea urâtă din New York” şi-a adjudecat cu mare succes şi rafale de aplauze două Globuri de Aur pentru: “Cea mai bună actriţă într-un serial de televiziune” (America Ferrera) şi “Cel mai bun serial de comedie”: “Este premiul cel mai important după Oscar. Este o mare onoare şi în acelaşi timp, un vis transformat în realitate”, a mărturisit America Ferrera.

În urma acestor premii şi a audienţelor foarte mari, notorietatea serialului a ajuns până în Camera Reprezentanţilor din Congresul American. În luna ianuarie, deputata Hilda L. Solis a felicitat-o pe protagonista serialului pentru statuetele câştigate, pentru dărâmarea stereotipurilor şi pentru îmbunătăţirea imaginii asupra lumii latino cu ajutorul lui Betty.

Serialului “Betty cea urâtă din New York” are un foarte important as în mânecă! Celebra Salma Hayek este producătorul executiv care a dus această producţie pe primul loc în topurile de audienţe: “Acest serial vorbeşte despre persoane care nu sunt convenţionale prin modul în care se comportă şi arată. Dar, merg mai departe pentru că sunt incredibil de inteligente şi muncitoare”, a declarat vedeta.

Salma Hayek (“Ask the Dusk”, “Once Upon a Time in Mexico”, “Frida”, etc.) va juca şi ea pentru câteva episoade în serialul pe care îl produce şi va uimi printr-un rol extraordinar. Salma Hayek va juca în acest serial alături de mari vedete ale Hollywood-ului precum Vanessa Williams, Naomi Campbell şi Lucy Liu.

“Betty cea urâtă din New York” va inventa un nou stil de viaţă, va fi la modă şi va arăta minunat ACASĂ, în fiecare luni, de la ora 08:45!

“Dallas Morning News”: “Producătorii acestui serial au transformat revista unde lucrează Betty Suarez într-un loc de muncă american, dar au lăsat protagonista să fie tipicul latino, lucru care nu s-a mai întâmplat în televiziune de mulţi ani”

“Chicago Tribune”: “Talentul de care dau dovadă actorii este extraordinar, în special al protagonistei America Ferrera”

“Boston Globe”: “Este un serial câştigător , iar adevărata forţă care-l împinge înainte este Ferrera”

“Houston Chronicle”: “Ferrera este vedeta acestui an. Este pură, încântătoare şi cel mai important, este credibilă".


Titlu Original:Ugly Betty
Regizor/Producatori:James Hayman
Anul de productie:2006
Tara de productie:SUA

Program Acasa TV
 • Marți
 • 06:00 Pariu cu destinul
  120 min
  08:00 Leylifer
  60 min
  09:00 Scrisoarea de adio
  60 min
  10:00 Nu-i nimeni ca mine
  60 min
  11:00 Stirile Acasa Actualitati
  60 min
  12:00 Esmeralda
  60 min
  13:00 Blestemul
  120 min
  15:00 Stirile Acasa Magazin
  60 min
  16:00 Fata cu ochi de onix
  60 min
  17:00 Iubirea din mine
  120 min
  19:00 Pariu cu destinul
  120 min
  21:00 Leylifer
  60 min
  22:00 Scrisoarea de adio
  60 min
  23:00 Numele meu e Riza
  75 min
  00:15 Esmeralda
  45 min
  01:00 Leylifer
  60 min
  02:00 Sarutul otravit
  90 min
  03:30 Favorul
  105 min
  05:15 Stirile Acasa Magazin
  45 min
  06:00 Pariu cu destinul
  120 min
Modifică setările cookies