Doctori de mame

Doctori de mame
Data publicarii: 27 Decembrie 2013

“Doctori de mame” este o producţie Promance, care are marea premieră ACASĂ duminică, 19 octombrie, de la ora 19:30 şi va vorbi despre oameni, despre viaţă, despre minuni şi noi începuturi.

Mihnea Zaharescu (Vlad Zamfirescu), Ana Dogaru (Eugenia Şerban) şi Augustin Popa (Virgil Ogăşanu) sunt cei trei acţionari ai cabinetului particular “Materna”, căruia îi trec pragul multe femei care se pregătesc să devină mame. Mihnea este un bărbat ambiţios care a avansat în carieră, dar nu este fericit pe deplin pentru că nu poate renunţa la sentimentele care încă îl mai leagă de Mara Manea (Medeea Marinescu), fosta lui mare iubire, pe care a părăsit-o din cauza reticenţei de a-şi întemeia o familie.

Acum, Mihnea şi Mara lucrează împreună la cabinet, dar niciunul nu lasă să se întrevadă sentimentele pe care le nutresc. În viaţa lui Mihnea apare Diana Popovici (Lili Sandu), o femeie frumoasă care ştie exact ce vrea de la viaţă. Apariţia ei nu este bine văzută de mama lui Mihnea, Letiţia Zaharescu (Maria Ploae), o femeie cu suflet mare care vrea să îşi vadă băiatul într-o relaţie stabilă.

Colega şi partenera lui Mihnea, doctoriţa Ana Dogaru (Eugenia Şerban) are la rândul ei o viaţă complicată. Ea îşi dedică o mare parte a timpului pacientelor şi îşi doreşte recunoaşterea profesională într-o lume dominată de bărbaţi. În plan personal însă, Ana trăieşte o dramă: nu reuşeşte să se înţeleagă cu fiica ei Cristina (Victoria Răileanu). Adolescenta consideră că absenţa mamei şi preocuparea excesivă a acesteia pentru carieră sunt principalele motive pentru care relaţia lor este definitv compromisă. Aflată la vârsta critică a adolescenţei, Cristina se refugiază într-o poveste de iubire cu profesorul ei de engleză, Paul Cristea (Mihai Ghior), dragoste care nu este văzută cu ochi buni de Ana.

La vârsta maturităţii, după un eşec în viaţa sentimentală, Ana are o relaţie cu şeful secţiei de ginecologie, Ştefan Dinu (Constantin Cotimanis), un bărbat trecut printr-un divorţ dificil. Cu toate că o iubeşte pe Ana, Ştefan nu este dispus să oficializeze această relaţie.

Cazurile descrise în serialul “Doctori de mame” sunt situaţii limită, provocări născute din indiferenţa şi neglijenţa umană. Din 19 octombrie, de la ora 19.30, ACASĂ începe “Doctori de mame”, un serial marca Promance plin de emoţii şi speranţe.

 


Titlu Original:Doctori de mame
Regizor/Producatori:Craig Lines, Shani Grewal, Peter Kerek
Anul de productie:2008
Tara de productie:România

Program Acasa TV
 • Luni
 • 06:00 Draga mama
  120 min
  08:00 Favorul
  60 min
  09:00 Sarutul otravit
  60 min
  10:00 Norocul lui Loli!
  120 min
  12:00 Taramul sperantei
  60 min
  13:00 Juramantul - povestea continua
  120 min
  15:00 Pamantul, Soarele si tu
  120 min
  17:00 Norocul lui Loli!
  120 min
  19:00 Draga mama
  120 min
  21:00 Favorul
  60 min
  22:00 Sarutul otravit
  60 min
  23:00 Pazeste-ma de mine!
  60 min
  00:00 Taramul sperantei
  60 min
  01:00 Povestea de pe insula
  300 min
  06:00 Draga mama
  120 min
Modifică setările cookies