Aurelian Temisan si Monica Davidescu au devenit parintii unei fetite - VIDEO

Aurelian Temisan si Monica Davidescu au devenit parintii unei fetite - VIDEO
Data publicarii: 12 Noiembrie 2010

Aurelian Temisan si Monica Davidescu si-au implinit cel mai mare vis: a venit pe lume primul lor copil, o fetita frumoasa si sanatoasa.

"Am simtit mereu ca lipseste ceva - spun proaspetii parinti - si iata, acum, acel ceva exista si creste sub ochii nostri". Aurelian si-a luat in serios rolul de tata, inca din prima clipa. Si-a luat fetita in brate, desi e foarte fragila, atragand admiratia asistentelor care i-au spus ca va fi un parinte de isprava.

Emotii mari au fost in ziua in care a nascut Monica. Aurelian se afla la Cernavoda, la un festival. A fost anuntat prin telefon ca este tatic si ca... are o fetita. Cum si-a terminat treaba, a plecat val-vartej catre Bucuresti, sa isi vada fetele.

Un vis frumos, care a implinit cu adevarat iubirea dintre ei. De patru ani sunt o familie si, de cand se cunosc, si-au dorit un copilas. Proaspatul tatic si-a privit fetita clipe in sir in ziua in care a venit pe lume. O adora si este fericit ca... toata lumea ii spune ca micuta seamana cu el.

In cele din urma, au deliberat: numele micutei este... Temisan Davidescu Dora Maria. Rolul de parinti a venit de la sine, in mod natural. De parca ar fi fost dintotdeauna mama si tata.

Dora Maria are mai putin de o saptamana, dar parintii ei se gandesc deja mai departe. Vor neaparat sa ii faca un fratior. Sau, de ce nu, chiar doi! De cand a venit pe lume fetita lor, telefoanele nu mai contenesc. Toata lumea ii suna si ii felicita; rude, prieteni, cunoscuti!

Dintotdeauna au avut, in suflet, instinctul de parinti. Au considerat mereu ca a trai fara a avea un suflet, caruia sa ii poarte de grija, este o dovada de egoism. Primele fiinte care s-au bucurat de iubirea lor, au fost doi catelusi. Ei erau ca si... copiii lor.

Monica a mers si mai departe. Iubeste si respecta necuvantatoarele si a fost mandra sa cedeze primariei un teren pe care au fost construite adevarate camine pentru catei fara stapani. Aurelian si Monica au iubit dintotdeauna copiii. Au acceptat imediat sa danseze, pe ringul visurilor, pentru doi micuti extrem de taentati dar lipsiti de posibilitati materiale.

Anii au trecut, iar Aurelian si Monica erau un cuplu tot mai bine sudat. Si totusi, dupa sase ani de relatie, Aurelian, desi stia ca ea este jumatatea lui, isi dorea sa mai astepte. Dintotdeauna, casatoria a fost, pentru amandoi, o institutie serioasa, cel mai important pas din viata.

Amandoi au asteptat de la un an la altul ACEL moment. Voiau sa fie pregatiti, munceau pentru ceea ce visau amandoi ca se va petrece, la un moment dat, in viata lor. Doi ani mai tarziu, au simtit ca sunt cat se poate de pregatiti sa mearga mai departe...

Fiecare a construit pe propriul drum profesional lucruri extraordinare. Aurelian s-a ocupat indeaproape de cariera de artist. Monica a continuat sa joace alaturi de mari actori, precum Oana Pellea, Marin Moraru si Radu Beligan. Aurelian si Monica nu au doar o poveste de impartasit. Au o adevarata istorie in spate. Stiu totul unul despre celalalt, se iubesc, se respecta.


Program Acasa TV
 • Vineri
 • 06:00 Draga mama
  120 min
  08:00 Jocurile sortii
  60 min
  09:00 Sarutul otravit
  60 min
  10:00 Pacate din iubire
  120 min
  12:00 Mereu in gandul meu
  60 min
  13:00 Destinati iubirii
  120 min
  15:00 Un nou rasarit
  120 min
  17:00 Pacate din iubire
  120 min
  19:00 Draga mama
  120 min
  21:00 Jocurile sortii
  60 min
  22:00 Sarutul otravit
  60 min
  23:00 Baiatul meu
  60 min
  00:00 Mereu in gandul meu
  60 min
  01:00 Draga mama
  120 min
  03:00 Jocurile sortii
  60 min
  04:00 Sarutul otravit
  60 min
  05:00 Baiatul meu
  60 min
  06:00 Imperiul minciunilor
  164 min
Modifică setările cookies