Demonstrând că poate fi o gazdă perfectă, el va pregăti o gustoasă tocăniţă din carne de porc şi de vită, pe care de obicei o face la ceaun, în curtea casei sale.
Dan va povesti că cea care l-a învăţat să gătească a fost mama lui, iar telespectatorii vor vedea că actorul pune pasiune şi multă atenţie în mâncărurile pe care le face, pentru ca totul să iasă perfect.
În partea a doua a emisiunii, bucătarul Flori Modreanu va pregăti un fel de mîncare special, numit ”castelul Peleş”. Reţeta conţine muşchi de vită, caşcaval, roşii, unt, ciuperci, vin alb, coniac, sos wanchester şi garnitură de cartofi. În finalul emisiunii, Flori va face un desert uşor şi savuros: o prăjitură cu pişcoturi, mere , gem de caise, cremă de lapte şi ouă.
Duminică, 3 februarie, de la ora 11.00, în prima ediţie din acest an a emisiunii ”ACASĂ în bucătărie”, invitaţii Simonei Mihăescu, Dan Bordeianu şi bucătarul Flori Modreanu, recomandă reţete excelente pentru a fi gazde perfecte.
| 06:00 | Flori insangerate S3 120 min
|
|---|---|
| 08:00 | Inimi de cenusa 60 min
|
| 09:00 | Drumul catre Soare 60 min
|
| 10:00 | Inima tradata 60 min
|
| 11:00 | Stirile Acasa Actualitati 60 min
|
| 12:00 | Fructul oprit 60 min
|
| 13:00 | Jocuri de putere si pasiune 60 min
|
| 14:00 | Dallas 60 min
|
| 15:00 | Stirile Acasa Magazin 60 min
|
| 16:00 | Soarta nu pune intrebari 60 min
|
| 17:00 | Curajul de a te iubi 120 min
|
| 19:00 | Flori insangerate S3 120 min
|
| 21:00 | Inimi de cenusa 60 min
|
| 22:00 | Dallas 60 min
|
| 23:00 | Drumul catre Soare 75 min
|
| 00:15 | Fructul oprit 60 min
|
| 01:15 | Flori insangerate S3 120 min
|
| 03:15 | Trei surori S3 105 min
|
| 05:00 | Stirile Acasa Magazin 60 min
|
| 06:00 | Flori insangerate S3 120 min
|