Ingrediente:
- 500g pulpă de porc
- 250 g costiţă afumată
- 300g cartofi
- boia dulce şi iute
- 50g unt
- 2 cepe
- 1 morcov
- un ardei iute
- 2 linguri smântână
- 2 căţei de usturoi
- frunze de dafin
- sare, piper
- ulei
Mod de preparare:
Topeşte un cub de unt şi amestecă cu o ceaşcă de ulei. Apoi, 500 g carne de porc se taie bucăţi potrivite şi se pun la prăjit. Adaugă 150 g costiţă afumată tăiată bastonaşe. Când carnea capătă culoare aurie, scoate-o într-un castron şi în grăsimea rămasă căleşte două cepe mari tăiate mărunt. Adaugă un morcov tăiat în patru pe lungime şi apoi feliat, sare, piper şi 2-3 căţei de usturoi feliat. Când totul s-a înmuiat umblă la culoare cu 4 -5 linguri de roşii decojite şi tăiate cuburi (din conserva), puţin ardei iute, boia iute şi boia dulce, o foaie de dafin şi acoperă totul cu apă. Când carnea a fiert, adaugă un kilogram de cartofi curăţaţi, tăiaţi cuburi şi mai lasă 20 minute pe foc. La sfârşit, gulaşul se înnobilează cu pătrunjel verde şi se serveşte cu smântână.
| 06:00 | Santa Diabla 120 min
|
|---|---|
| 08:00 | Lectii de viata 60 min
|
| 09:00 | Doctor de bine - Acasa toamna 2025 30 min
|
| 09:30 | ProVerde - Acasa toamna 2025 15 min
|
| 09:45 | iBani - Acasa toamna 2025 15 min
|
| 10:00 | Dragostea pas cu pas 120 min
|
| 12:00 | Pacate din iubire 180 min
|
| 15:00 | Santa Diabla 120 min
|
| 17:00 | Lectii de viata 60 min
|
| 18:00 | Sarutul otravit 120 min
|
| 20:00 | Mostenirea 120 min
|
| 22:00 | Acea fata 120 min
|
| 00:00 | Lectii de viata 60 min
|
| 01:00 | Doctor de bine - Acasa toamna 2025 30 min
|
| 01:30 | ProVerde - Acasa toamna 2025 30 min
|
| 02:00 | iBani - Acasa toamna 2025 15 min
|
| 02:15 | Mostenirea 120 min
|
| 04:15 | Ce se intampla, doctore? 15 min
|
| 04:30 | Dragostea pas cu pas 90 min
|
| 06:00 | Flori insangerate S3 120 min
|