Ingrediente:
- 500g pulpă de porc
- 250 g costiţă afumată
- 300g cartofi
- boia dulce şi iute
- 50g unt
- 2 cepe
- 1 morcov
- un ardei iute
- 2 linguri smântână
- 2 căţei de usturoi
- frunze de dafin
- sare, piper
- ulei
Mod de preparare:
Topeşte un cub de unt şi amestecă cu o ceaşcă de ulei. Apoi, 500 g carne de porc se taie bucăţi potrivite şi se pun la prăjit. Adaugă 150 g costiţă afumată tăiată bastonaşe. Când carnea capătă culoare aurie, scoate-o într-un castron şi în grăsimea rămasă căleşte două cepe mari tăiate mărunt. Adaugă un morcov tăiat în patru pe lungime şi apoi feliat, sare, piper şi 2-3 căţei de usturoi feliat. Când totul s-a înmuiat umblă la culoare cu 4 -5 linguri de roşii decojite şi tăiate cuburi (din conserva), puţin ardei iute, boia iute şi boia dulce, o foaie de dafin şi acoperă totul cu apă. Când carnea a fiert, adaugă un kilogram de cartofi curăţaţi, tăiaţi cuburi şi mai lasă 20 minute pe foc. La sfârşit, gulaşul se înnobilează cu pătrunjel verde şi se serveşte cu smântână.
06:00 | Flori insangerate 120 min
|
---|---|
08:00 | Capcana razbunarii 60 min
|
09:00 | Familia 60 min
|
10:00 | Drumul catre tine 60 min
|
11:00 | Stirile Acasa Actualitati 60 min
|
12:00 | Amor real 60 min
|
13:00 | Evadatele 120 min
|
15:00 | Stirile Acasa Magazin 60 min
|
16:00 | Fata cu ochi de onix 60 min
|
17:00 | Sub semnul iubirii 120 min
|
19:00 | Flori insangerate 120 min
|
21:00 | Capcana razbunarii 60 min
|
22:00 | Familia 60 min
|
23:00 | Indragostiti din interes 60 min
|
00:00 | Amor real 60 min
|
01:00 | Capcana razbunarii 60 min
|
02:00 | Inima nu minte 180 min
|
05:00 | Stirile Acasa Magazin 60 min
|
06:00 | Flori insangerate 120 min
|