La ACASA in bucatarie: Bucatareasa Zina Cotelea a gatit pui cu sparanghel

La ACASA in bucatarie: Bucatareasa Zina Cotelea a gatit pui cu sparanghel
Data publicarii: 09 Noiembrie 2008

Invitata Simonei Mihăescu la "ACASĂ în bucătărie", bucătăreasa Zina Cotelea a preparat o reţetă simplă, dar delicioasă: pui cu sparanghel.

Pentru a găti pui cu sparanghel, aveţi nevoie de următoarele ingrediente:

- 2 bucăţi piept de pui
- 500g sparanghel verde
- 1 roşie
- ulei de măsline
- salvie
- curry, chilli
- pătrunjel, cimbru verde
- sare, piper
- 1 ceaşcă vin alb
- 1 lămâie

Mod de preparare:
Sparanghelul se fierbe 15 minute în apă cu sare, zeamă de lămâie şi vin alb. Fileurile de pui se condimentează cu paprika şi curry, se ung cu ulei, se tăvălesc prin salvie mărunţită şi se dau 30 minute la rece. Se prăjesc la grătar. Se servesc cu sparanghel tras la tigaie, în ulei, (după ce s-a fiert) şi se ornează cu pătrunjel şi cimbru.

 

Program Acasa TV
  • Miercuri
  • 06:00 Flori insangerate S2
    120 min
    08:00 Fie ce-o fi!
    120 min
    10:00 Dragoste de neinvins
    60 min
    11:00 Stirile Acasa Actualitati
    60 min
    12:00 Dreptul la iubire
    60 min
    13:00 Ingerul razbunarii
    120 min
    15:00 Stirile Acasa Magazin
    60 min
    16:00 Fata cu ochi de onix
    60 min
    17:00 Dragoste amara
    120 min
    19:00 Flori insangerate S2
    120 min
    21:00 Fie ce-o fi!
    120 min
    23:00 Trei surori S3
    60 min
    00:00 Dreptul la iubire
    60 min
    01:00 Flori insangerate S2
    120 min
    03:00 Leylifer
    90 min
    04:30 Ce se intampla, doctore?
    45 min
    05:15 Stirile Acasa Magazin
    45 min
    06:00 Flori insangerate S2
    120 min
Modifică setările cookies