Ingrediente:
5 cotlete de berbecuţ
400ml lapte
200g mălai
50g unt
100g parmezan ras
3 fire de rozmarin tocat
4 bucheţele de broccoli
200 ml vin roşu
sare
Mod de preparare:
Cinci cotlete de berbecuţ se frig la tigaie. 400 ml lapte se fierbe, apoi se adaugă în ploaie 200 g mălai. Se amestecă cu 50 g unt, 100 g parmezan ras, sare şi trei fire de rozmarin tocat. 4 bucheţele mici de broccoli se trag în unt, iar 200 ml vin roşu se fierbe. Pe un platou se aşează în mijloc mămăliguţă, peste care se pun cotletele fripte, cu distanţe între ele, acoperite apoi cu broccoli şi, de jur împrejur, pe platou o dungă de vin roşu fiert, pentru aromă şi culoare.
06:00 | Flori insangerate S2 120 min
|
---|---|
08:00 | Fie ce-o fi! 120 min
|
10:00 | Dragoste de neinvins 60 min
|
11:00 | Stirile Acasa Actualitati 60 min
|
12:00 | Dreptul la iubire 60 min
|
13:00 | Ingerul razbunarii 120 min
|
15:00 | Stirile Acasa Magazin 60 min
|
16:00 | Fata cu ochi de onix 60 min
|
17:00 | Dragoste amara 120 min
|
19:00 | Flori insangerate S2 120 min
|
21:00 | Fie ce-o fi! 120 min
|
23:00 | Trei surori S3 60 min
|
00:00 | Dreptul la iubire 60 min
|
01:00 | Flori insangerate S2 135 min
|
03:15 | Leylifer 120 min
|
05:15 | Stirile Acasa Magazin 45 min
|
06:00 | Mai mult decat o familie 120 min
|