Ingrediente:
5 cotlete de berbecuţ
400ml lapte
200g mălai
50g unt
100g parmezan ras
3 fire de rozmarin tocat
4 bucheţele de broccoli
200 ml vin roşu
sare
Mod de preparare:
Cinci cotlete de berbecuţ se frig la tigaie. 400 ml lapte se fierbe, apoi se adaugă în ploaie 200 g mălai. Se amestecă cu 50 g unt, 100 g parmezan ras, sare şi trei fire de rozmarin tocat. 4 bucheţele mici de broccoli se trag în unt, iar 200 ml vin roşu se fierbe. Pe un platou se aşează în mijloc mămăliguţă, peste care se pun cotletele fripte, cu distanţe între ele, acoperite apoi cu broccoli şi, de jur împrejur, pe platou o dungă de vin roşu fiert, pentru aromă şi culoare.
| 06:00 | Santa Diabla 120 min
|
|---|---|
| 08:00 | Lectii de viata 60 min
|
| 09:00 | Intrebarea Mesei Rotunde S4 toamna 2025 60 min
|
| 10:00 | Dragoste la Paris 120 min
|
| 12:00 | Taramul sperantei 180 min
|
| 15:00 | Santa Diabla 120 min
|
| 17:00 | Lectii de viata 60 min
|
| 18:00 | Pariu cu destinul 120 min
|
| 20:00 | Mostenirea 120 min
|
| 22:00 | Acea fata 120 min
|
| 00:00 | Lectii de viata 60 min
|
| 01:00 | Intrebarea Mesei Rotunde S4 toamna 2025 45 min
|
| 01:45 | Mostenirea 120 min
|
| 03:45 | Acasa la romani 60 min
|
| 04:45 | Dragoste la Paris 75 min
|
| 06:15 | Santa Diabla 105 min
|