Ingrediente:
5 cotlete de berbecuţ
400ml lapte
200g mălai
50g unt
100g parmezan ras
3 fire de rozmarin tocat
4 bucheţele de broccoli
200 ml vin roşu
sare
Mod de preparare:
Cinci cotlete de berbecuţ se frig la tigaie. 400 ml lapte se fierbe, apoi se adaugă în ploaie 200 g mălai. Se amestecă cu 50 g unt, 100 g parmezan ras, sare şi trei fire de rozmarin tocat. 4 bucheţele mici de broccoli se trag în unt, iar 200 ml vin roşu se fierbe. Pe un platou se aşează în mijloc mămăliguţă, peste care se pun cotletele fripte, cu distanţe între ele, acoperite apoi cu broccoli şi, de jur împrejur, pe platou o dungă de vin roşu fiert, pentru aromă şi culoare.
06:00 | Mai mult decat o familie 120 min
|
---|---|
08:00 | Lectii de viata 60 min
|
09:00 | Doctor de bine - Acasa primavara 2025 15 min
|
09:15 | ProVerde - Acasa primavara 2025 30 min
|
09:45 | iBani - Acasa primavara 2025 15 min
|
10:00 | O propunere virala 120 min
|
12:00 | Pacate din iubire 180 min
|
15:00 | Mai mult decat o familie 120 min
|
17:00 | Lectii de viata 60 min
|
18:00 | Sarutul otravit 120 min
|
20:00 | Mostenirea 120 min
|
22:00 | Favorul 120 min
|
00:00 | Lectii de viata 60 min
|
01:00 | Doctor de bine - Acasa primavara 2025 30 min
|
01:30 | ProVerde - Acasa primavara 2025 15 min
|
01:45 | iBani - Acasa primavara 2025 15 min
|
02:00 | Fie ce-o fi! 120 min
|
05:45 | Flori insangerate S3 120 min
|