Ingrediente:
- un pui
- o ceapă
- carne tocată de vita
- un kilogram de orez
- fistic, migdale
- stafide, castane
- cardamon
- sare, piper negru
- scorţişoară praf
- batoane de scorţişoară
Mod de preparare:
Puiul întreg se pudrează cu sare, piper, scorţişoară şi cardamon şi pe interior şi pe partea exterioară. În interior, pune şi bucăţi de ceapă şi un baton de scorţişoară. Dă totul la cuptor cu ulei şi apă. Separat, căleşte o ceapă tocată . Adaugă sare, piper negru măcinat, scorţişoară şi carne tocată . Prăjeşte-o până îşi schimbă culoarea. Apoi, pune apă şi orez basmati, un orez care fierbe foarte repede şi are un bob lung. Pe platou, aşează orezul, pune deasupra puiul bine rumenit la cuptor, la care adaugă migdale şi fistic prăjite, stafide galbene, castane fierte şi trase în ulei.
06:00 | Inima nu minte 120 min
|
---|---|
08:00 | Leylifer 60 min
|
09:00 | Scrisoarea de adio 60 min
|
10:00 | Nu-i nimeni ca mine 60 min
|
11:00 | Stirile Acasa Actualitati 60 min
|
12:00 | Esmeralda 60 min
|
13:00 | Dragostea si banii 120 min
|
15:00 | Stirile Acasa Magazin 60 min
|
16:00 | Fata cu ochi de onix 60 min
|
17:00 | Iubirea din mine 120 min
|
19:00 | Inima nu minte 120 min
|
21:00 | Leylifer 60 min
|
22:00 | Scrisoarea de adio 60 min
|
23:00 | Numele meu e Riza 60 min
|
00:00 | Esmeralda 60 min
|
01:00 | Leylifer 75 min
|
02:15 | Sarutul otravit 150 min
|
04:45 | Ce se intampla, doctore? 30 min
|
05:15 | Stirile Acasa Magazin 45 min
|
06:00 | Pe firul iubirii 120 min
|