Ingrediente:
250g piept de pui
150g paste (pene)
50 ml ulei măsline
150g smântână dulce
150g ciuperci
150g roşii cherry
100ml vin alb
150g parmezan
Sare, piper
Mod de preparare:
Pastele se fierb în apă cu sare, după cum scrie pe pachet. Puiul se taie bucăţele potrivite, iar bucăţile se călesc în ulei. Se adaugă ciupercile feliate, roşiile cherry întregi şi se sting cu 100 ml vin alb sec. Când scade vinul, se adaugă 150 g smântână dulce şi se sărează - piperează. Se pun pastele fierte şi se serveşte cu parmezan ras.
06:00 | Inima nu minte 120 min
|
---|---|
08:00 | Leylifer 60 min
|
09:00 | Scrisoarea de adio 60 min
|
10:00 | Nu-i nimeni ca mine 60 min
|
11:00 | Stirile Acasa Actualitati 60 min
|
12:00 | Esmeralda 60 min
|
13:00 | Dragostea si banii 120 min
|
15:00 | Stirile Acasa Magazin 60 min
|
16:00 | Fata cu ochi de onix 60 min
|
17:00 | Iubirea din mine 135 min
|
19:15 | Inima nu minte 105 min
|
21:00 | Leylifer 60 min
|
22:00 | Scrisoarea de adio 60 min
|
23:00 | Numele meu e Riza 60 min
|
00:00 | Esmeralda 60 min
|
01:00 | Leylifer 75 min
|
02:15 | Sarutul otravit 150 min
|
04:45 | Ce se intampla, doctore? 30 min
|
05:15 | Stirile Acasa Magazin 45 min
|
06:00 | Inima nu minte 120 min
|