Ingrediente:
250g piept de pui
150g paste (pene)
50 ml ulei măsline
150g smântână dulce
150g ciuperci
150g roşii cherry
100ml vin alb
150g parmezan
Sare, piper
Mod de preparare:
Pastele se fierb în apă cu sare, după cum scrie pe pachet. Puiul se taie bucăţele potrivite, iar bucăţile se călesc în ulei. Se adaugă ciupercile feliate, roşiile cherry întregi şi se sting cu 100 ml vin alb sec. Când scade vinul, se adaugă 150 g smântână dulce şi se sărează - piperează. Se pun pastele fierte şi se serveşte cu parmezan ras.
| 05:45 | Flori insangerate S3 120 min
|
|---|---|
| 07:45 | Inimi de cenusa 75 min
|
| 09:00 | Drumul catre Soare 60 min
|
| 10:00 | Inima tradata 60 min
|
| 11:00 | Stirile Acasa Actualitati 60 min
|
| 12:00 | Fructul oprit 60 min
|
| 13:00 | Jocuri de putere si pasiune 60 min
|
| 14:00 | Dallas 60 min
|
| 15:00 | Stirile Acasa Magazin 60 min
|
| 16:00 | Soarta nu pune intrebari 60 min
|
| 17:00 | Curajul de a te iubi 120 min
|
| 19:00 | Flori insangerate S3 120 min
|
| 21:00 | Inimi de cenusa 60 min
|
| 22:00 | Dallas 60 min
|
| 23:00 | Drumul catre Soare 75 min
|
| 00:15 | Fructul oprit 60 min
|
| 01:15 | Flori insangerate S3 120 min
|
| 03:15 | Trei surori S3 120 min
|
| 05:15 | Stirile Acasa Magazin 45 min
|
| 06:00 | Flori insangerate S3 120 min
|