La Acasa in bucatarie: Bucatarul Titi Comanescu a gatit o reteta inedita, pulpa de capra in sos tarhon

La Acasa in bucatarie: Bucatarul Titi Comanescu a gatit o reteta inedita, pulpa de capra in sos tarhon
Data publicarii: 18 Mai 2008

Specialistul în gastronomie, Titi Comănecu, invitat în emisiunea Simonei Mihăiescu, ne-a dezvăluit câteva dintre secretele sale şi a gătit un preparat din carne de capră.

Ingredientele de care ai nevoie pentru a prepara această reţetă sunt următoarele:

700g pulpă de capră
1 fir de praz
2 morcovi
1 ceapă
3 căţei de usturoi
100g ciuperci
1 rădăcină pătrunjel
1 păstârnac
1 ţelină
2 legături tarhon
300g smântână
½ lămâie
1 lingură zahăr
50g unt
50g făină
ulei
sare, piper

Mod de preparare:

Pentru început, pune la fiert carnea şi legumele tăiate. După strecurare, introdu carnea din nou în supă, care se leagă cu făină amestecată cu unt. Toarnă smântâna, presară tarhonul şi pune ciupercile în compoziţie.

 

Program Acasa TV
  • Joi
  • 05:45 Flori insangerate S2
    120 min
    07:45 Speranta si mandrie
    75 min
    09:00 Inimi singuratice
    60 min
    10:00 Inima tradata
    60 min
    11:00 Stirile Acasa Actualitati
    60 min
    12:00 Dreptul la iubire
    60 min
    13:00 Vise desenate
    60 min
    14:00 Dallas
    60 min
    15:00 Stirile Acasa Magazin
    60 min
    16:00 Vremea iubirii
    60 min
    17:00 Marea si marea iubire
    120 min
    19:00 Flori insangerate S2
    120 min
    21:00 Speranta si mandrie
    60 min
    22:00 Dallas
    60 min
    23:00 Inimi singuratice
    75 min
    00:15 Dreptul la iubire
    45 min
    01:00 Flori insangerate S2
    120 min
    03:00 Capcana razbunarii
    120 min
    05:00 Stirile Acasa Magazin
    45 min
    05:45 Flori insangerate S2
    120 min
Modifică setările cookies