La Acasa in bucatarie: Bucatarul Toni Cojocariu a preparat file de porc cu arome exotice!

La Acasa in bucatarie: Bucatarul Toni Cojocariu a preparat file de porc cu arome exotice!
Data publicarii: 10 Februarie 2008

Bucătarul Toni Cojocariu vă propune a reţetă delicioasă cu arome exotice. El prepară un file de porc umplut cu carne tocată, cu un sos special făcut din smântână şi fructe, după o reţetă din Spania.

Pentru a prepara această reţeta aveţi nevoie de următoarele ingrediente:

1 kg file de porc
1 kg carne tocată (amestec)
2 ouă
2 cepe
Ulei
Nucşoară, sare, piper

Sos:

50 g caise confiate
50 g migdale
100 g struguri
200 g smântână dulce
100 g ciuperci
200 ml coniac

Mod de preparare:

Carnea tocată se amestecă cu ceapa, ouăle şi condimentele.
Peste fileul de porc se pune carnea tocată.
Se stropeşte ruloul cu ulei şi se pune la cuptor.
Pentru sos se prăjesc sâmburii de migdale.
Se adaugă ciupercile.
Se pun strugurii şi ciupercile confiate.
Se amestecă totul cu coniac şi brânză dulce.

Program Acasa TV
  • Vineri
  • 05:45 Flori insangerate S2
    120 min
    07:45 Speranta si mandrie
    60 min
    08:45 Inimi singuratice
    75 min
    10:00 Inima tradata
    60 min
    11:00 Stirile Acasa Actualitati
    60 min
    12:00 Dreptul la iubire
    60 min
    13:00 Vise desenate
    60 min
    14:00 Dallas
    60 min
    15:00 Stirile Acasa Magazin
    60 min
    16:00 Vremea iubirii
    60 min
    17:00 Marea si marea iubire
    120 min
    19:00 Flori insangerate S2
    120 min
    21:00 Speranta si mandrie
    60 min
    22:00 Dallas
    60 min
    23:00 Inimi singuratice
    75 min
    00:15 Dreptul la iubire
    45 min
    01:00 Flori insangerate S2
    120 min
    03:00 Capcana razbunarii
    120 min
    05:00 Ce se intampla, doctore?
    15 min
    05:15 Stirile Acasa Magazin
    45 min
    06:00 Mai mult decat o familie
    120 min
Modifică setările cookies