Ingrediente:
- 1 kg. piept de porc dezosat
- 100 ml ulei
- 500g carne tocată amestec
- 1 ou
- 150 g bulion
- 100 g roşii cherry
- 100 g spanac
- 100 g turtă dulce
- 100g stafide
- coajă de portocală
- 100 ml rom
Mod de preparare:
Se condimentează pulpa de porc şi se lasă la macerat. Se amestecă apoi carnea tocată cu ou, coajă de portocală, stafide şi turtă dulce. Peste carnea de porc se aşează spanacul şi carnea tocată, iar la final se pun felii de morcov şi ţelină. Rulada se bagă la cuptor împreună cu legumele şi supa de carne. Se serveşte cu roşii cherry trase în tigaie, piure de castane şi piure de cartofi.
06:00 | Inima nu minte 120 min
|
---|---|
08:00 | Leylifer 60 min
|
09:00 | Scrisoarea de adio 60 min
|
10:00 | Nu-i nimeni ca mine 60 min
|
11:00 | Stirile Acasa Actualitati 60 min
|
12:00 | Esmeralda 60 min
|
13:00 | Dragostea si banii 120 min
|
15:00 | Stirile Acasa Magazin 60 min
|
16:00 | Fata cu ochi de onix 60 min
|
17:00 | Iubirea din mine 135 min
|
19:15 | Inima nu minte 105 min
|
21:00 | Leylifer 60 min
|
22:00 | Scrisoarea de adio 60 min
|
23:00 | Numele meu e Riza 60 min
|
00:00 | Esmeralda 60 min
|
01:00 | Leylifer 75 min
|
02:15 | Sarutul otravit 150 min
|
04:45 | Ce se intampla, doctore? 30 min
|
05:15 | Stirile Acasa Magazin 45 min
|
06:00 | Inima nu minte 120 min
|