Ingrediente:
- 1 kg. piept de porc dezosat
- 100 ml ulei
- 500g carne tocată amestec
- 1 ou
- 150 g bulion
- 100 g roşii cherry
- 100 g spanac
- 100 g turtă dulce
- 100g stafide
- coajă de portocală
- 100 ml rom
Mod de preparare:
Se condimentează pulpa de porc şi se lasă la macerat. Se amestecă apoi carnea tocată cu ou, coajă de portocală, stafide şi turtă dulce. Peste carnea de porc se aşează spanacul şi carnea tocată, iar la final se pun felii de morcov şi ţelină. Rulada se bagă la cuptor împreună cu legumele şi supa de carne. Se serveşte cu roşii cherry trase în tigaie, piure de castane şi piure de cartofi.
| 05:45 | Flori insangerate S3 120 min
|
|---|---|
| 07:45 | Inimi de cenusa 75 min
|
| 09:00 | Drumul catre Soare 60 min
|
| 10:00 | Inima tradata 60 min
|
| 11:00 | Stirile Acasa Actualitati 60 min
|
| 12:00 | Fructul oprit 60 min
|
| 13:00 | Jocuri de putere si pasiune 60 min
|
| 14:00 | Dallas 60 min
|
| 15:00 | Stirile Acasa Magazin 60 min
|
| 16:00 | Soarta nu pune intrebari 60 min
|
| 17:00 | Curajul de a te iubi 120 min
|
| 19:00 | Flori insangerate S3 120 min
|
| 21:00 | Inimi de cenusa 60 min
|
| 22:00 | Dallas 60 min
|
| 23:00 | Drumul catre Soare 75 min
|
| 00:15 | Fructul oprit 60 min
|
| 01:15 | Flori insangerate S3 120 min
|
| 03:15 | Trei surori S3 120 min
|
| 05:15 | Stirile Acasa Magazin 45 min
|
| 06:00 | Flori insangerate S3 120 min
|