La Acasa in bucatarie: Gabriela Cojocaru a preparat Merlucius cu sos dulce-acrisor

La Acasa in bucatarie: Gabriela Cojocaru a preparat Merlucius cu sos dulce-acrisor
Data publicarii: 24 Februarie 2008

Gabriela Cojocaru propune o reţetă specifică bucătăriei spaniole, un preparat din Merlucius, cu un sos dulce-acrişor delicios. Peştele este un aliment sănătos, uşor de preparat şi foarte gustos.

Pentru a prepara reţeta propusă de Gabriela, aveţi nevoie de următoarele ingrediente:

- 300 g file de merlucius
- 1 dovlecel
- 1 roşie
- 1 lămâie
- 1 ou
- 50g făină
- ulei
- boia dulce
- sare, piper
- pătrunjel

Mod de preparare:

Se bat ouăle amestecate cu sare şi pier. Se trece peştele prin ou şi făină şi se pune la prăjit. Se taie elgumele şi se pun la călit. Se stropesc cu lămâie, se presară boia şi se adugă peştele.

 

Program Acasa TV
  • Vineri
  • 05:45 Flori insangerate S2
    120 min
    07:45 Speranta si mandrie
    60 min
    08:45 Inimi singuratice
    75 min
    10:00 Inima tradata
    60 min
    11:00 Stirile Acasa Actualitati
    60 min
    12:00 Dreptul la iubire
    60 min
    13:00 Vise desenate
    60 min
    14:00 Dallas
    60 min
    15:00 Stirile Acasa Magazin
    60 min
    16:00 Vremea iubirii
    60 min
    17:00 Marea si marea iubire
    120 min
    19:00 Flori insangerate S2
    120 min
    21:00 Speranta si mandrie
    60 min
    22:00 Dallas
    60 min
    23:00 Inimi singuratice
    75 min
    00:15 Dreptul la iubire
    45 min
    01:00 Flori insangerate S2
    120 min
    03:00 Capcana razbunarii
    120 min
    05:00 Ce se intampla, doctore?
    15 min
    05:15 Stirile Acasa Magazin
    45 min
    06:00 Mai mult decat o familie
    120 min
Modifică setările cookies