La Acasa in bucatarie: Gabriela Cojocaru a preparat Merlucius cu sos dulce-acrisor

La Acasa in bucatarie: Gabriela Cojocaru a preparat Merlucius cu sos dulce-acrisor
Data publicarii: 24 Februarie 2008

Gabriela Cojocaru propune o reţetă specifică bucătăriei spaniole, un preparat din Merlucius, cu un sos dulce-acrişor delicios. Peştele este un aliment sănătos, uşor de preparat şi foarte gustos.

Pentru a prepara reţeta propusă de Gabriela, aveţi nevoie de următoarele ingrediente:

- 300 g file de merlucius
- 1 dovlecel
- 1 roşie
- 1 lămâie
- 1 ou
- 50g făină
- ulei
- boia dulce
- sare, piper
- pătrunjel

Mod de preparare:

Se bat ouăle amestecate cu sare şi pier. Se trece peştele prin ou şi făină şi se pune la prăjit. Se taie elgumele şi se pun la călit. Se stropesc cu lămâie, se presară boia şi se adugă peştele.

 

Program Acasa TV
  • Miercuri
  • 06:00 Flori insangerate S3
    120 min
    08:00 Inimi de cenusa
    60 min
    09:00 Drumul catre Soare
    60 min
    10:00 Inima tradata
    60 min
    11:00 Stirile Acasa Actualitati
    60 min
    12:00 Fructul oprit
    60 min
    13:00 Jocuri de putere si pasiune
    60 min
    14:00 Dallas
    60 min
    15:00 Stirile Acasa Magazin
    60 min
    16:00 Soarta nu pune intrebari
    60 min
    17:00 Curajul de a te iubi
    120 min
    19:00 Flori insangerate S3
    120 min
    21:00 Inimi de cenusa
    60 min
    22:00 Dallas
    60 min
    23:00 Drumul catre Soare
    75 min
    00:15 Fructul oprit
    45 min
    01:00 Flori insangerate S3
    135 min
    03:15 Trei surori S3
    105 min
    05:00 Stirile Acasa Magazin
    60 min
    06:00 Flori insangerate S3
    120 min
Modifică setările cookies