Ingrediente:
- 500g cartofi
- 250g smântână dulce, 250g lapte
- sare, piper, usturoi
- ciuperci de pădure, pătrunjel
- 1 bucată piept de raţă
- caşcaval
- şampanie
- 1 mango, piure de mango
- piure de zmeură, vin
Mod de preparare:
Pentru cartofi, se unge o formă cu unt şi usturoi. Se pun la fiert laptele şi smântâna dulce şi se presară sare, piper şi usturoi peste ele. Se toarnă compoziţia peste cartofi şi se pune tava la cuptor. Pentru chipsuri, se pun feliile de caşcaval la cuptor într-o tavă cu foaie de copt.
Se condimentează pieptul de raţă cu sare, piper şi usturoi. Se prăjeşte pieptul de raţă fără ulei şi se pune la cuptor 20 de minute. Ciupercile se trag în unt cu usturoi şi pătrunjel. Pentru sos, se adaugă peste grăsime şampanie, supă şi piure de mango.
| 06:00 | Santa Diabla 120 min
|
|---|---|
| 08:00 | Lectii de viata 60 min
|
| 09:00 | Intrebarea Mesei Rotunde S4 toamna 2025 60 min
|
| 10:00 | Daca-i bal, bal sa fie! 120 min
|
| 12:00 | Pacate din iubire 180 min
|
| 15:00 | Santa Diabla 120 min
|
| 17:00 | Lectii de viata 60 min
|
| 18:00 | Sarutul otravit 120 min
|
| 20:00 | Mostenirea 120 min
|
| 22:00 | Acea fata 120 min
|
| 00:00 | Lectii de viata 60 min
|
| 01:00 | Intrebarea Mesei Rotunde S4 toamna 2025 60 min
|
| 02:00 | Mostenirea 135 min
|
| 04:15 | Daca-i bal, bal sa fie! 105 min
|
| 06:00 | Santa Diabla 120 min
|