Ingrediente:
- 2 fileuri peşte (tilapia)
- cartofi
- morcovi, broccoli
- sare, piper alb
- ulei
- usturoi pisat
- sparanghel
- vin alb
- coacăze, lămâie
- amidon, apă, vin alb
Mod de preparare:
Cele două fileuri de peşte se sărează şi se piperează (piper alb), se dau prin faină şi se prăjesc în ulei. În uleiul rămas de la peşte, pune cuburi de cartofi fierţi, bucheţele de broccoli şi morcovi mici fierţi. Apoi presară sare, piper şi puţin usturoi. Stropeşte legumele cu vin alb şi adaugă crenguţe cu coacăze roşii. Pe platou, alături de legumele sotate, pune şi sparanghelul fiert şi bucăţile de peşte, după care stropeşte totul cu un sos din amidon, sare, şofran şi apă.
06:00 | Inima nu minte 120 min
|
---|---|
08:00 | Leylifer 60 min
|
09:00 | Scrisoarea de adio 60 min
|
10:00 | Nu-i nimeni ca mine 60 min
|
11:00 | Stirile Acasa Actualitati 60 min
|
12:00 | Esmeralda 60 min
|
13:00 | Dragostea si banii 120 min
|
15:00 | Stirile Acasa Magazin 60 min
|
16:00 | Fata cu ochi de onix 60 min
|
17:00 | Iubirea din mine 120 min
|
19:00 | Inima nu minte 120 min
|
21:00 | Leylifer 60 min
|
22:00 | Scrisoarea de adio 60 min
|
23:00 | Numele meu e Riza 60 min
|
00:00 | Esmeralda 60 min
|
01:00 | Leylifer 75 min
|
02:15 | Sarutul otravit 150 min
|
04:45 | Ce se intampla, doctore? 30 min
|
05:15 | Stirile Acasa Magazin 45 min
|
06:00 | Pe firul iubirii 120 min
|