Ingrediente:
- 2 fileuri peşte (tilapia)
- cartofi
- morcovi, broccoli
- sare, piper alb
- ulei
- usturoi pisat
- sparanghel
- vin alb
- coacăze, lămâie
- amidon, apă, vin alb
Mod de preparare:
Cele două fileuri de peşte se sărează şi se piperează (piper alb), se dau prin faină şi se prăjesc în ulei. În uleiul rămas de la peşte, pune cuburi de cartofi fierţi, bucheţele de broccoli şi morcovi mici fierţi. Apoi presară sare, piper şi puţin usturoi. Stropeşte legumele cu vin alb şi adaugă crenguţe cu coacăze roşii. Pe platou, alături de legumele sotate, pune şi sparanghelul fiert şi bucăţile de peşte, după care stropeşte totul cu un sos din amidon, sare, şofran şi apă.
| 06:00 | Santa Diabla 120 min
|
|---|---|
| 08:00 | Lectii de viata 60 min
|
| 09:00 | Doctor de bine - Acasa toamna 2025 30 min
|
| 09:30 | ProVerde - Acasa toamna 2025 15 min
|
| 09:45 | iBani - Acasa toamna 2025 15 min
|
| 10:00 | Brutaria casei regale 120 min
|
| 12:00 | Pacate din iubire 180 min
|
| 15:00 | Santa Diabla 120 min
|
| 17:00 | Lectii de viata 60 min
|
| 18:00 | Sarutul otravit 120 min
|
| 20:00 | Mostenirea 120 min
|
| 22:00 | Acea fata 120 min
|
| 00:00 | Lectii de viata 60 min
|
| 01:00 | Doctor de bine - Acasa toamna 2025 30 min
|
| 01:30 | ProVerde - Acasa toamna 2025 15 min
|
| 01:45 | iBani - Acasa toamna 2025 15 min
|
| 02:00 | Mostenirea 120 min
|
| 04:00 | Ce se intampla, doctore? 15 min
|
| 04:15 | Brutaria casei regale 105 min
|
| 06:00 | Flori insangerate S3 105 min
|