Ingrediente:
- 2 fileuri peşte (tilapia)
- cartofi
- morcovi, broccoli
- sare, piper alb
- ulei
- usturoi pisat
- sparanghel
- vin alb
- coacăze, lămâie
- amidon, apă, vin alb
Mod de preparare:
Cele două fileuri de peşte se sărează şi se piperează (piper alb), se dau prin faină şi se prăjesc în ulei. În uleiul rămas de la peşte, pune cuburi de cartofi fierţi, bucheţele de broccoli şi morcovi mici fierţi. Apoi presară sare, piper şi puţin usturoi. Stropeşte legumele cu vin alb şi adaugă crenguţe cu coacăze roşii. Pe platou, alături de legumele sotate, pune şi sparanghelul fiert şi bucăţile de peşte, după care stropeşte totul cu un sos din amidon, sare, şofran şi apă.
06:00 | Flori insangerate 120 min
|
---|---|
08:00 | Capcana razbunarii 60 min
|
09:00 | Familia 60 min
|
10:00 | Cabo, iluzii in Paradis 60 min
|
11:00 | Stirile Acasa Actualitati 60 min
|
12:00 | Amor real 60 min
|
13:00 | Evadatele 120 min
|
15:00 | Stirile Acasa Magazin 60 min
|
16:00 | Fata cu ochi de onix 60 min
|
17:00 | Sub semnul iubirii 120 min
|
19:00 | Flori insangerate 120 min
|
21:00 | Capcana razbunarii 60 min
|
22:00 | Familia 60 min
|
23:00 | Indragostiti din interes 60 min
|
00:00 | Amor real 60 min
|
01:00 | Capcana razbunarii 75 min
|
02:15 | Inima nu minte 180 min
|
05:15 | Stirile Acasa Magazin 45 min
|
06:00 | Ajutor, ma indragostesc! 120 min
|