La Acasa in bucatarie: Specialistul in gastronomie Titi Comanescu a gatit carne julien a la Zurich

La Acasa in bucatarie: Specialistul in gastronomie Titi Comanescu a gatit carne julien a la Zurich
Data publicarii: 18 Mai 2008

Titi Comănescu, invitat în emisiunea Acasă în bucătărie, a realizat o reţetă cu specific elveţian. Încearcă şi tu acest preparat culinar plin de savoare.

Pentru a prepara această reţetă, ai nevoie de următoarele ingrediente:

500g pulpă de viţel
1 ceapă
30g unt
50g făină
250g ciuperci
125ml supă de carne
2 legături pătrunjel
ulei
sare, piper
4 cartofi
boia, nucşoară

Mod de preparare:

Taie carnea şi pune-o la prăjit într-o tigaie. Apoi taie ceapa şi ciupercile şi pune-le peste carne.

Toarnă supa şi vinul peste compoziţie, după care adaugă făină amestecată cu unt. La sfârşit, presară pătrunjel peste amestec.

 

Program Acasa TV
  • Marți
  • 06:00 Flori insangerate S3
    120 min
    08:00 Inimi de cenusa
    60 min
    09:00 Drumul catre Soare
    60 min
    10:00 Inima tradata
    60 min
    11:00 Stirile Acasa Actualitati
    60 min
    12:00 Fructul oprit
    60 min
    13:00 Jocuri de putere si pasiune
    60 min
    14:00 Dallas
    60 min
    15:00 Stirile Acasa Magazin
    60 min
    16:00 Soarta nu pune intrebari
    60 min
    17:00 Curajul de a te iubi
    120 min
    19:00 Flori insangerate S3
    120 min
    21:00 Inimi de cenusa
    60 min
    22:00 Dallas
    60 min
    23:00 Drumul catre Soare
    60 min
    00:00 Fructul oprit
    75 min
    01:15 Flori insangerate S3
    120 min
    03:15 Trei surori S3
    105 min
    05:00 Stirile Acasa Magazin
    60 min
    06:00 Flori insangerate S3
    120 min
Modifică setările cookies