La Acasa in bucatarie: Zina Cotelea a pregatit friptura de porc in lapte

La Acasa in bucatarie: Zina Cotelea a pregatit friptura de porc in lapte
Data publicarii: 21 Octombrie 2007

Profesionista Zina Cotelea, o prietenă a emisiunii „Acasă în bucătărie”, a gătit pulpă de porc ţinută în lapte 24 de ore şi pregătită apoi la tigaie cu vin.

Pentru a pregăti reţeta Zinei, veţi avea nevoie de umătoarele ingrediente:

- 700g pulpă de porc
- roşii cherry
- 1l lapte
- 2 cepe
- 200ml vin alb sec
- 200ml ulei de măsline
- sare, piper, foi de dafin
- usturoi
- cimbru, rozmarin, mentă

Mod de preparare:

Se împănează carnea cu căţei de usturoi şi rozmarin, apoi se lasă 24 de ore la marinat în lapte. Carnea se prăjeşte în ulei. Se căleşte ceapa, iar peste ea se adaugă ciupercile şi se stropesc cu vin alb. Se servesc cu roşii cherry şi pătrunjel.

 

Program Acasa TV
  • Luni
  • 05:45 Flori insangerate S2
    120 min
    07:45 Speranta si mandrie
    75 min
    09:00 Inimi singuratice
    60 min
    10:00 Inima tradata
    60 min
    11:00 Stirile Acasa Actualitati
    60 min
    12:00 Dreptul la iubire
    60 min
    13:00 Vise desenate
    60 min
    14:00 Dallas
    60 min
    15:00 Stirile Acasa Magazin
    60 min
    16:00 Vremea iubirii
    60 min
    17:00 Marea si marea iubire
    120 min
    19:00 Flori insangerate S2
    120 min
    21:00 Speranta si mandrie
    60 min
    22:00 Dallas
    60 min
    23:00 Inimi singuratice
    75 min
    00:15 Dreptul la iubire
    60 min
    01:15 Flori insangerate S2
    105 min
    03:00 Capcana razbunarii
    105 min
    04:45 Ce se intampla, doctore?
    15 min
    05:00 Stirile Acasa Magazin
    45 min
    05:45 Flori insangerate S2
    120 min
Modifică setările cookies