La Acasa in bucatarie: Zina Cotelea a pregatit friptura de porc in lapte

La Acasa in bucatarie: Zina Cotelea a pregatit friptura de porc in lapte
Data publicarii: 21 Octombrie 2007

Profesionista Zina Cotelea, o prietenă a emisiunii „Acasă în bucătărie”, a gătit pulpă de porc ţinută în lapte 24 de ore şi pregătită apoi la tigaie cu vin.

Pentru a pregăti reţeta Zinei, veţi avea nevoie de umătoarele ingrediente:

- 700g pulpă de porc
- roşii cherry
- 1l lapte
- 2 cepe
- 200ml vin alb sec
- 200ml ulei de măsline
- sare, piper, foi de dafin
- usturoi
- cimbru, rozmarin, mentă

Mod de preparare:

Se împănează carnea cu căţei de usturoi şi rozmarin, apoi se lasă 24 de ore la marinat în lapte. Carnea se prăjeşte în ulei. Se căleşte ceapa, iar peste ea se adaugă ciupercile şi se stropesc cu vin alb. Se servesc cu roşii cherry şi pătrunjel.

 

Program Acasa TV
  • Sâmbătă
  • 06:00 Santa Diabla
    120 min
    08:00 Lectii de viata
    60 min
    09:00 Intrebarea Mesei Rotunde S4 toamna 2025
    60 min
    10:00 Luna perfecta
    120 min
    12:00 Pacate din iubire
    180 min
    15:00 Santa Diabla
    105 min
    16:45 Lectii de viata
    60 min
    17:45 Sarutul otravit
    75 min
    19:00 Pariu cu destinul
    60 min
    20:00 Mostenirea
    120 min
    22:00 Acea fata
    120 min
    00:00 Lectii de viata
    60 min
    01:00 Intrebarea Mesei Rotunde S4 toamna 2025
    75 min
    02:15 Mostenirea
    120 min
    04:15 Luna perfecta
    105 min
    06:00 Santa Diabla
    120 min
Modifică setările cookies