(P) 5 băuturi esențiale pentru o petrecere reușită

(P) 5 băuturi esențiale pentru o petrecere reușită
Autor: Raluca Gheorghe Data publicarii: 23 Septembrie 2021

Băuturile sunt prezente la orice petrecere care se anunță a fi una de pomină, ocupând un loc important pe lista de pregătiri a celor care oraganizează un astfel de eveniment.

Dacă te ocupi de planificarea unui party, la care vor fi prezenți atât cei apropiați, cât și prieteni de-ai acestora, îți lăsăm mai jos o listă de recomandări, privind băuturile alcoolice pe care le poți comanda online dinainte: 

Șampanie și vin spumant

Aceste băuturi sunt ideale pentru a celebra momente importante din viață, alături de persoane dragi ție. Un pahar de șampanie sau unul de vin spumant dau gust unei petreceri memorabile, mai ales atunci când te afli într-o companie selectă. 

Ținute la rece și servite din pahare înalte, atât șampania cât și cele mai bune vinuri spumante pot fi comandate online, ajungând în cel mai scurt timp posibil de la data livrării. Click pe link-ul de mai sus și vezi oferta de vin spumant pe care am pregătit-o pentru tine. 

Bere

Trece și berea pe lista de cumpărături pentru petrecere, asigurându-te că vei comanda online atât bere cu alcool, cât și fără. Berea este o băutură extrem de populară, sinonimă cu socializarea și voia bună de la o petrecere între prieteni. 

Potrivită mai ales pentru evenimentele organizate în serile calde de vară, berea se servește rece, din pahare înalte, sau chiar din sticlă. Îți recomandăm să pregătești și pahare de bere, pentru orice eventualitate, lăsându-i pe cei de la party să aleagă cum vor să o servească. 

Vin 

Vinul este preferat la întâlnirile în care se discută mult cu oameni dragi și se mănâncă bine. Este recomandat să ai la îndemână și câteva sticle de vin, alb, roșu sau rose, pe gustul invitaților tăi de la acest eveniment pe care dorești să îl organizezi. 

În funcție de mâncarea servită, poți opta pentru vin dulce, vin sec, vin demidulce, sau vin demisec. Informează-te corect în privința compatibilității dintre vin și preparatele oferite celor care se pun la masă, pentru un efect de nota zece. 

Lichior

Fiind o băutură ideală pentru doamne, cu o aromă delicată și un aspect plăcut, lichiorul aduce un strop de grație în meniul pe care îl pregătești pentru petrecerea avută în plan. Este o băutură ușor dulce, nu foarte tare, potrivită pentru socializare. 

Despre lichior, putem spune că este încă un exemplu de băutură alcoolică aflată într-o simbioză perfectă cu masa oferită celor care îți trec pragul: se poate servi lichior atât la aperitiv, cât și la desertul de după felul principal. 

Spirtoase

Lăsăm pentru final o serie variată de băuturi alcoolice, ce pot garanta mult mai mult distracție la party, atât timp cât sunt consumate în mod responsabil. În această categorie intră: vodka, ginul, romul sau tequila. 

Cu ajutorul acestor elemente de bază, se pot realiza o mulțime de cocktailuri savuroase, ce vor face deliciul unei seri memorabile. În acest sens, îți recomandăm să treci pe lista de cumpărături și un set de barman, ce îți permite să pregătești ca la carte astfel de băuturi. 

Indiferent de lista cu băuturi pe care o pregătești pentru petrecere, află că toate aceste produse pot fi comandate online cu ușurință, astfel încât să economisești resurse importante. Comandă vinuri spumante, bere, lichior sau băuturi pentru cocktail, iar livrarea ajunge la adresa precizată în cel mai scurt timp posibil!

Program Acasa TV
 • Duminică
 • 06:00 Nu te-am uitat
  180 min
  09:00 Lectii de viata
  60 min
  10:00 Ma intorc la tine
  105 min
  11:45 Nu te-am uitat
  180 min
  14:45 Lectii de viata
  60 min
  15:45 Inimi impietrite
  120 min
  17:45 Dragoste fara cuvinte
  135 min
  20:00 Regina
  105 min
  21:45 Rodeo si Julieta
  105 min
  23:30 Pazeste-ma de mine!
  60 min
  00:30 Lectii de viata
  60 min
  01:30 Povestea de pe insula
  270 min
  06:00 Draga mama
  120 min
Modifică setările cookies