(P) Cizme de iarnă de damă la modă - află cele mai noi tendințe

(P) Cizme de iarnă de damă la modă - află cele mai noi tendințe
Autor: Raluca Gheorghe Data publicarii: 02 Decembrie 2021

În magazinele populare vei găsi cele mai la modă cizme pentru acest sezon! Modelele pentru toamnă și iarnă pot fi încălțate în timpul plimbărilor de toamnă și vor funcționa și când cade zăpada? Descoperă cele mai interesante stiluri de cizme și ghete pe care le poți purta pentru a fi mereu la modă.

Încălțămintea de iarnă pentru femei – ce stiluri se află în tendințe?

Acest sezon este guvernat de modele atemporale într-o versiune complet nouă. Ghetele clasice Chelsea nu trebuie neapărat să aibă culori închise, iar cizmele nu ajung sub genunchi. Designerii de încălțăminte oferă diverse modele care se încadrează perfect în cele mai interesante modele pentru sezonul rece. Merită să alegi cizmele sau bocancii care vor fi practici și la modă pe tot parcursul sezonului. Această încălțăminte este perfectă pentru zăpadă și ploaie, dar și pentru zilele însorite, dar reci. 

Înainte de a merge la cumpărături, află despre cele mai recente tendințe și consultă prezentarea de ansamblu. Vei găsi câteva modele de încălțăminte de iarnă pentru femei care va fi în top în viitorul apropiat.

Bocanci Trapper

Toamna și iarna aceasta este perioada unor bocanci cu caracter, perfecți pentru ninsoare și ploaie. Au revenit la modă cunoscuții bocanci Trapper. Aceștia se închid cu șiret sau sunt prinși cu catarame, ajung deasupra gleznei și sunt foarte stilați, oferind un plus ținutelor delicate prin adăugarea unei „sclipiri speciale”. 

Cizme cu toc gros

Cizmele sunt o încălțăminte atemporală, care există în lumea modei de ani de zile. Femeile iubesc modelele lungi care lungesc și subțiază vizual picioarele. Se potrivesc perfect cu fustele si rochiile, dar pot fi purtate și cu pantaloni. Sunt și practice, deoarece protejează perfect împotriva frigului. Este posibil să fi observat de ceva vreme revenirea modelelor de cizme cu tocuri groase. Un toc lat arată eficient și are și o utilizare practică. Funcționează bine atunci când mergi pe teren denivelat și nu permite alunecarea picioarelor. 

Cizme Emu

Cizmele Emu sunt cel mai confortabil model dintre toate cizmele de iarnă de damă. Deși nu vor plăcea tuturor, sunt foarte practice. În acest sezon vei cumpăra ghete în stil Emu în mai multe nuanțe, dar cu toate acestea, până în prezent, cele mai populare sunt nuanțele de bej. Cu o astfel de încălțăminte, nici cele mai mari înghețuri nu vor fi groaznice pentru tine.

Cizme Jodhpur bej

Vedetele sunt deja familiarizate cu acest tip de încălțăminte. În acest sezon, ghetele, cizmele sau bocancii în culori închise sunt încă la modă, dar cele în nuanțe deschise sunt cele care au câștigat o imensă popularitate și recunoaștere în rândul femeilor și vedetelor. Arată original și contrastează perfect cu paltoanele închise la culoare și puloverele colorate pentru iarnă. 

Cizme de iarnă pentru femei – ce merită să alegi?

Încălțămintea  de iarna pentru femei se evidențiază prin culorile folosite. Roșu, negru, bej, maro și gri domină ultimele tendințe. Aceste tipuri de nuanțe au 2 avantaje principale. Sunt universale, așa că se vor potrivi cu multe stiluri și ținute și, de asemenea, practice, pentru că nu se murdăresc ușor.

O pereche de cizme sau bocanci cu siguranță nu este suficientă. Vei avea nevoie de mai multe modele. Pentru fiecare zi, alege bocanci sau cizme Emu.  Pentru ocazii speciale, alege cizme elegante cu toc gros. Partea bună este că există numeroase modele din care poți alege ceva pe gustul tău!

Program Acasa TV
 • Marți
 • 06:00 Inima nu minte
  120 min
  08:00 Acea fata
  60 min
  09:00 Ingeri tacuti
  60 min
  10:00 Nu-i nimeni ca mine
  60 min
  11:00 Stirile Acasa Actualitati
  60 min
  12:00 Esmeralda
  60 min
  13:00 Dragostea si banii
  120 min
  15:00 Stirile Acasa Magazin
  60 min
  16:00 Pamantul, Soarele si tu
  60 min
  17:00 Imbratisarea ta
  120 min
  19:00 Inima nu minte
  120 min
  21:00 Acea fata
  60 min
  22:00 Ingeri tacuti
  60 min
  23:00 Numele meu e Riza
  60 min
  00:00 Esmeralda
  60 min
  01:00 Acea fata
  60 min
  02:00 Trei surori
  150 min
  04:30 Doctorul casei
  45 min
  05:15 Stirile Acasa Magazin
  45 min
  06:00 Inima nu minte
  120 min
Modifică setările cookies