(P) Firme de pompe funebre și servicii funerare în București

(P) Firme de pompe funebre și servicii funerare în București
Autor: Raluca Gheorghe Data publicarii: 25 Februarie 2021

Există un singur lucru pe care fiecare din noi îl face cu certitudine. Și anume să moară. Deși știm că moartea este inevitabilă, cei mai mulți dintre noi nu fac nici un fel de aranjamente funerare în avans, lăsând asta în sarcina celor dragi.

Serviciile funerare reprezintă o achiziție care pentru un om se face o dată in viață.  Și cu toate astea, atunci când e vorba de planificarea concediului pierdem o grămadă de timp informând-ne si comparând oferte – hoteluri, restaurante, trasee turistice, curse aeriene, etc.  Dar în privința agenției de servicii funerare ne decidem de regulă în mai puțin de o oră.

Pentru a ne pregăti de ziua finală, agenția Funerare 24 – care oferă non stop servicii funerare in Bucuresti, fiind totodată una dintre cele mai apreciate firme de pompe funebre din Capitală - ne recomandă să avem un testament legalizat al persoanei decedate, scris de către aceasta în timpul vieții.

Alegerea agenției funerare – sfaturi utile

Alegerea unei agenții funerare este cel mai important lucru pe care îl putem face în privința serviciilor funerare și slujbei de înmormântare pentru persoana decedată. O alegere greșită ne poate costa bani, stres și multe bătăi de cap.

Dacă este posibil, alegeți câteva case funerare și vizitați-le înainte de decesul persoanei dragi. Întâlniți-vă cu directorul funerar, inspectați facilitățile și puneți întrebări legate de cost, servicii funerare, slujba și ceremonia de înmormântare precum și aspecte legate de serviciul de transport funerar (mai ales dacă este necesar transportul defunctului între diferite localități sau dacă aveți nevoie de transport internațional – repatriere decedați). O casă funerară serioasă va primi vizita dumneavoastră cu deschidere și bunăvoință. Și va răspunde întrebărilor clar și cu răbdare. Vedeți dacă primiți răspunsuri sincere și vi se propun servicii care vă sunt necesare sau se încearcă vânzarea unor opțiuni scumpe, de care nu aveți cu adevărat nevoie.

Nu există înlocuitor pentru o vizită la fața locului. Însă dacă dintr-un motiv sau altul nu este posibil sa vizitați în avans cel puțin o firmă de pompe funebre, puteți apela pentru sfaturi la prieteni de încredere sau rude care au trecut printr-o astfel de experiență.

Costul serviciilor funerare nu variază mult de la o firmă de pompe funebre la alta. Diferența se datorează facilităților sau serviciilor funerare oferite. Competiția în domeniul funerar este ridicată în București si Ilfov și asta tinde sa țină preturile sub control. Este datoria firmei de pompe funebre pe care o alegeți sa facă tot posibilul pentru a vă oferi ce aveți nevoie încadrându-se in bugetul disponibil.

Ajutorul de deces

Nu putem încheia fără a menționa ajutorul de deces la care aveți dreptul dacă persoana decedată este pensionar sau asigurat al Casei de Pensii. Valoarea curentă a acestuia este de 5.429 de lei. Este indicat sa delegați această sarcină tot agenției de pompe funebre, care poate întocmi dosarul complet rapid și eficient. O bună alegere o reprezintă agenția Funerare 24, pe care o puteți apela la numărul de telefon existent pe site-ul propriu, funerare24.ro.

Program Acasa TV
 • Duminică
 • 06:00 Pe firul iubirii
  120 min
  08:00 Doctor de bine - Acasa
  30 min
  08:30 ProVerde
  30 min
  09:00 Lectii de viata
  60 min
  10:00 O iubire irezistibila
  120 min
  12:00 Numai langa tine
  180 min
  15:00 Ajutor, ma indragostesc!
  120 min
  17:00 Lectii de viata
  60 min
  18:00 Povestea de pe insula
  105 min
  19:45 Regina
  105 min
  21:30 Un cuplu de exceptie
  120 min
  23:30 Numele meu e Riza
  60 min
  00:30 Regina
  120 min
  02:30 Doctor de bine - Acasa
  30 min
  03:00 ProVerde
  30 min
  03:30 Lectii de viata
  45 min
  04:15 Un cuplu de exceptie
  105 min
  06:00 Pariu cu destinul
  120 min
Modifică setările cookies