Mod de preparare
Intr-un vas dreptunghiular, transparent, se aseaza piscoturile si se insiropeaza cu lichiorul amaretto. Se prepara Panna Cotta, conform instructiunilor de pe cutie, cu 200 ml lapte si 200 ml frisca lichida: se amesteca frisca cu laptele si se pun pe foc pana incep sa fiarba.
Se ia vasul de pe foc, se adauga continutului plicului cu mix pentru Panna Cotta si se amesteca pana la omogenizare. se pune vasul inapoi pe aragaz si se fiebe inca 2 minute la foc mediu, amestecand usor.
| 06:00 | Santa Diabla 120 min
|
|---|---|
| 08:00 | Lectii de viata 60 min
|
| 09:00 | Intrebarea Mesei Rotunde S4 toamna 2025 60 min
|
| 10:00 | Daca-i bal, bal sa fie! 120 min
|
| 12:00 | Pacate din iubire 180 min
|
| 15:00 | Santa Diabla 120 min
|
| 17:00 | Lectii de viata 60 min
|
| 18:00 | Sarutul otravit 120 min
|
| 20:00 | Mostenirea 120 min
|
| 22:00 | Acea fata 120 min
|
| 00:00 | Lectii de viata 60 min
|
| 01:00 | Intrebarea Mesei Rotunde S4 toamna 2025 60 min
|
| 02:00 | Mostenirea 135 min
|
| 04:15 | Daca-i bal, bal sa fie! 105 min
|
| 06:00 | Santa Diabla 120 min
|