Preparatele câștigătoarei Mâncare pe care au determinat un concurent să exclame: "O iau de nevastă, o fur!"

Preparatele câștigătoarei Mâncare pe care au determinat un concurent să exclame: O iau de nevastă, o fur!
Citeste mai mult despre: Mancare pe care
Autor: Cristina Raceala Data publicarii: 18 Iunie 2022

Lupta de săptămâna aceasta pentru titlul de „Cea mai bună gazdă a unei petreceri la cină” din cadrul emisiunii Mâncare pe care a luat sfârșit. 

Alin, Loredana, Sergio, Simona și Mălina au găzduit pe rând, de luni până vineri, de la ora 20:00, Acasă, câte o cină delicioasă, iar premiul de 5.000 de lei a fost câștigat de către Mălina Manolache, mamă, soție și cofetar.

Câștigătoarea a încercat pe cât posibil să își delecteze invitații cu preparate gustoase: plăcintă cu carne, mușchi de vită cu unt, tocăniță de hribi, piure de cartofi și savarină. Felurile de mâncare au stârnit atât controverse, cât și entuziasm în rândul concurenților: „Eu nu am mai văzut așa ceva. Am trăit să o văd și pe asta. Dacă îmi place, o iau de nevastă, o fur!”, a declarat Sergio. „Este cel mai bun aperitiv de până acum, iar felul principal m-a uns pe suflet”, a spus Alin. 

Atmosfera a fost una cât se poate de primitoare deoarece Mălina a pregătit două surprize distractive pentru oaspeții săi. Prima dintre ele a constat într-o trupă de muzică de petrecere, ce a cântat LIVE chiar în curtea gazdei. „M-a încântat foarte, foarte tare primirea. M-am simțit foarte bine”, a mărturisit Simona, care nu s-a oprit nici măcar o secundă din dans. Totuși, părerea concurentei nu a fost împărtășită de Alin, care a stat pe scaun pe toată durata momentului: „Din păcate, nu dansez de fel, dar am apreciat momentul”.

Cea de-a doua surpriză le-a pus la încercare îndemânarea participanților fiindcă aceștia au avut de realizat și decorat macheta unui tort cu emblema emisiunii! „A fost pentru prima oară când am asamblat un tort și chiar am fost foarte curios”, a povestit Alin. Și Simona s-a declarat încântată de activitate: „Mi-a plăcut foarte mult momentul special pentru că ne-a făcut să interacționăm unii cu alții”. 

Mălina a fost surprinsă de faptul că a fost declarată „Cea mai bună gazdă a unei petreceri la cină”: „Locul 1 la capitolul noroc, dar la capitolul concursuri n-am câștigat niciodată. De acum, mă voi gândi întotdeauna că sunt o câștigătoare. Nu-mi vine să cred!”, a spus aceasta plină de emoție.

Nu uitați că de luni începe o nouă serie de cine pline de surprize și preparate delicioase, realizate de concurenți gata să demonstreze că ei sunt gazda perfectă, doar în cadrul emisiunii Mâncare pe care, de luni până vineri, începând cu ora 20:00, Acasă. Emisiunea poate fi urmărită, în avans, pe VOYO.

Program Acasa TV
 • Luni
 • 06:00 Draga mama
  135 min
  08:15 Favorul
  60 min
  09:15 Sarutul otravit
  60 min
  10:15 Dragoste de neinvins
  120 min
  12:15 Mereu in gandul meu
  45 min
  13:00 Destinati iubirii
  120 min
  15:00 Un nou rasarit
  120 min
  17:00 Dragoste de neinvins
  120 min
  19:00 Draga mama
  120 min
  21:00 Favorul
  60 min
  22:00 Sarutul otravit
  60 min
  23:00 Baiatul meu
  60 min
  00:00 Mereu in gandul meu
  60 min
  01:00 Calea spre iertare
  240 min
  05:00 Baiatul meu
  60 min
  06:00 Draga mama
  135 min
Modifică setările cookies