Rata cu mazare

Rata cu mazare
Data publicarii: 03 Iunie 2009

Ingrediente
1 piept de rata, 100 g ceafa afumata, 1kg mazare verde proaspata, 250 g ceapa foarte marunta, sare, maghiran, patrunjel, ulei.
 
Mod de preparare
Se curata pieptul de rata de piele si de grasime, dupa care se portioneaza. Apoi, se taie ceafa cubulete si se prajeste cu bucatile de carne de rata in ulei. Se adauga cepele intregi, se mai prajesc impreuna si  mazarea in final. Se acopera cu apa si se lasa la fiert si se potriveste de sare. Se serveste cu maghiran si patrunjel, fin tocate. 
 

Program Acasa TV
  • Miercuri
  • 06:00 Flori insangerate
    120 min
    08:00 Capcana razbunarii
    60 min
    09:00 Familia
    60 min
    10:00 Drumul catre tine
    60 min
    11:00 Stirile Acasa Actualitati
    60 min
    12:00 Amor real
    60 min
    13:00 Evadatele
    120 min
    15:00 Stirile Acasa Magazin
    60 min
    16:00 Fata cu ochi de onix
    60 min
    17:00 Sub semnul iubirii
    120 min
    19:00 Flori insangerate
    120 min
    21:00 Capcana razbunarii
    60 min
    22:00 Familia
    60 min
    23:00 Indragostiti din interes
    60 min
    00:00 Amor real
    60 min
    01:00 Capcana razbunarii
    60 min
    02:00 Inima nu minte
    195 min
    05:15 Stirile Acasa Magazin
    45 min
    06:00 Flori insangerate
    120 min
Modifică setările cookies