Rata cu mazare

Rata cu mazare
Data publicarii: 03 Iunie 2009

Ingrediente
1 piept de rata, 100 g ceafa afumata, 1kg mazare verde proaspata, 250 g ceapa foarte marunta, sare, maghiran, patrunjel, ulei.
 
Mod de preparare
Se curata pieptul de rata de piele si de grasime, dupa care se portioneaza. Apoi, se taie ceafa cubulete si se prajeste cu bucatile de carne de rata in ulei. Se adauga cepele intregi, se mai prajesc impreuna si  mazarea in final. Se acopera cu apa si se lasa la fiert si se potriveste de sare. Se serveste cu maghiran si patrunjel, fin tocate. 
 

Program Acasa TV
  • Sâmbătă
  • 06:00 Mai mult decat o familie
    120 min
    08:00 Lectii de viata
    60 min
    09:00 Intrebarea Mesei Rotunde S3 primavara 2025
    60 min
    10:00 Iubire la pachet
    120 min
    12:00 Secretul meu
    180 min
    15:00 Mai mult decat o familie
    120 min
    17:00 Lectii de viata
    60 min
    18:00 Sarutul otravit
    120 min
    20:00 State de Romania
    120 min
    22:00 Favorul
    120 min
    00:00 Lectii de viata
    60 min
    01:00 Intrebarea Mesei Rotunde S3 primavara 2025
    60 min
    02:00 Capcana razbunarii
    105 min
    03:45 Doctorul casei
    45 min
    04:30 Iubire la pachet
    90 min
    06:00 Mai mult decat o familie
    120 min
Modifică setările cookies