Pregatire: Fructele de kiwi se curata de coaja si apoi se storc cu ajutorul unui storcator de fructe. Se masoara 650 ml de suc. Piersicile se spala, se curata de coaja si de samburi, se taie in cubulete mici si se cantaresc 200 g.
Mod de preparare: Sucul de kiwi si piersicile se amesteca cu Gelfixul Clasic 1:1 si zaharul, conform instructiunilor de pe pachet. Compozitia se pune la fierbere la foc mare, se dă în clocot cel putin 3 minute, iar în tot acest timp se amesteca continuu. Se spumeaza, iar apoi se umplu borcanele pregatite în prealabil. Se inchid borcanele cu capace cu filet si se lasă circa 5 minute sa stea intoarse cu capacul in jos. Pe durata racirii borcanele se intorc de mai multe ori.
06:00 | Inima nu minte 120 min
|
---|---|
08:00 | Leylifer 60 min
|
09:00 | Scrisoarea de adio 60 min
|
10:00 | Nu-i nimeni ca mine 60 min
|
11:00 | Stirile Acasa Actualitati 60 min
|
12:00 | Esmeralda 60 min
|
13:00 | Dragostea si banii 120 min
|
15:00 | Stirile Acasa Magazin 60 min
|
16:00 | Fata cu ochi de onix 60 min
|
17:00 | Iubirea din mine 120 min
|
19:00 | Inima nu minte 120 min
|
21:00 | Leylifer 60 min
|
22:00 | Scrisoarea de adio 75 min
|
23:15 | Numele meu e Riza 60 min
|
00:15 | Esmeralda 60 min
|
01:15 | Leylifer 60 min
|
02:15 | Trei surori 120 min
|
04:15 | Sarutul otravit 60 min
|
05:15 | Stirile Acasa Magazin 45 min
|
06:00 | Inima nu minte 120 min
|