Situație fără precedent în emisiunea "Mâncare pe care"! Doi concurenți au câștigat titlul de gazdă perfectă

Situație fără precedent în emisiunea Mâncare pe care ! Doi concurenți au câștigat titlul de gazdă perfectă
Citeste mai mult despre: Mancare pe care
Autor: Cristina Raceala Data publicarii: 14 Mai 2022

Vineri seară s-a încheiat o nouă serie de cine din cadrul emisiunii Mâncare pe care. Cinci bucătari amatori s-au luptat în fiecare seară, de luni până vineri, de la ora 20:00, Acasă, pentru titlul de „Cea mai bună gazdă a unei petreceri la cină”.

Pentru prima dată în emisiune, premiul de 5.000 de lei a fost împărțit între doi concurenți ce au obținut același punctaj! Valentin Usturoi și Iulian Lenghel au acumulat câte 62 de puncte. Prin urmare, amândoi au câștigat râvnitul titlu de gazdă perfectă și câte 2.500 de lei. 

Valentin Usturoi este învățător și... creator de conținut culinar pe Tik-Tok, având aproape 250.000 de urmăritori! Acesta a povestit istoria conturilor sale de social media: „De mic copil, toată lumea a făcut tot felul de glume pe seama numelui meu. Acum am reușit să întorc toată chestia asta în avantajul meu și am făcut paginile Gusturoi pe Instagram și Tik-Tok. Astfel, am început să îmi iubesc numele de familie”.

Tânărul învățător și-a bucurat invitații cu o supă rece de avocado, penne al forno cu pui și cheesecake sub formă de mini tacos. Felul principal a fost condimentat cu foarte mult... usturoi! „Nu e niciodată prea mult usturoi”, a explicat Valentin. 

Mai mult decât atât, concurentul și-a întâmpinat oaspeții cu legături de usturoi menite să fie purtate pe cap sau la gât. Însă, părerile au fost împărțite referitor la această primire: „Mi-a plăcut”, a spus Mihaela în timp ce Daniela își exprima nemulțumirea: „Mi s-a părut ciudat modul de întâmpinare”. Lăsând la o parte acest aspect, farfuriile gazdei au fost apreciate: „Nu mă așteptam ca Valentin să gătească atât de bine”, a declarat Mihaela. 

Ce de-al doilea câștigător al săptămânii a fost Iulian Lenghel, ce activează în industria aerului condiționat. Acesta a optat pentru o cină în aer liber, care a constat în aripioare cu sos sweet chilli servite ca aperitiv, gulaș pentru felul principal și papanași cu vanilie ca desert. Oaspeții s-au jucat volei și s-au bucurat de preparatele mâncate: „N-am mai mâncat așa ceva până acum”, a mărturisit Mihaela. 

Deși nu i-a adus puncte în plus, Iulian a fost apreciat și pentru gusturile și preferințele sale în materie de locuințe. Cei patru invitați ai săi au fost impresionați de locuința concurentului, și anume un „tiny house”: „Frate, ce mare e! Încap cinci oameni aici”, va exclama unul dintre participanții Mâncare pe care. 

Niciuna dintre cele două cine câștigătoare nu a fost extravagantă sau neobișnuită: „Consider că era loc de mai bine”, a spus Daniela. Însă, participanții s-au declarat mulțumiți atât de mâncare, cât și de atmosferă, dovadă fiind punctajul obținut de către Valentin Usturoi și Iulian Lenghel.

Nu ratați o nouă serie de cine delicioase, surprize neașteptate și concurenți gata să demonstreze că ei sunt gazda perfectă, doar în cadrul emisiunii Mâncare pe care, de luni până vineri, începând cu ora 20:00, Acasă. Emisiunea poate fi urmărită, în avans, pe VOYO.

Program Acasa TV
 • Duminică
 • 06:00 Pe firul iubirii
  120 min
  08:00 Doctor de bine - Acasa
  30 min
  08:30 ProVerde
  30 min
  09:00 Lectii de viata
  60 min
  10:00 Visul unui tort de nunta
  120 min
  12:00 Numai langa tine
  180 min
  15:00 Pe firul iubirii
  120 min
  17:00 Lectii de viata
  60 min
  18:00 Povestea de pe insula
  120 min
  20:00 Regina
  90 min
  21:30 Indragostiti din intamplare
  120 min
  23:30 Numele meu e Riza
  75 min
  00:45 Regina
  120 min
  02:45 Doctor de bine - Acasa
  30 min
  03:15 ProVerde
  15 min
  03:30 Lectii de viata
  60 min
  04:30 Indragostiti din intamplare
  90 min
  06:00 Inima nu minte
  120 min
Modifică setările cookies