(P) Va reuşi filmul ,,Avengers: Endgame” să depăşească recordul de încasări în weekendul de lansare?

(P) Va reuşi filmul ,,Avengers: Endgame să depăşească recordul de încasări în weekendul de lansare?
Citeste mai mult despre: Avengers, Edgame, Record incasari
Data publicarii: 23 Aprilie 2019

Pe 26 aprilie, Studiourile Disney şi Marvel vor lansa ultimul film din seria cu super-eroi, Avengers.

Având o durată 3 ore şi un minut, ,,Endgame” va fi cel mai lung film al seriei. Deşi multiplexurile vor pierde din numarul de reprezentaţii pe zi, cei implicaţi în fenomen se aşteaptă ca incasările din weekendul lansării, în America de Nord, să stabilească un nou record, depăşind suma de 257 698 183 de dolari obţinută în 2018 de precedentul film al seriei, ,,Avengers: Infinity War”.

Tentativa de a depăşi recordul la incasări în weekendul de lansare a stârnit un interes enorm în diverse domenii. Spre exemplu, cei interesaţi pot plasa pariuri online pe această temă pe platforma www.unibet.ro/, un operator care oferă cote şi pentru evenimente din afara sportului. Pentru a reuşi să depăşească recordul, cei care se ocupă de distribuirea filmului vor trebui să mărească numărul de locaţii în care acesta va rula, dar şi numărul de săli în cazul locaţiilor multiplex. Recordul în ceea ce priveşte numărul de săli individuale la o lansare este deţinut tot de ,,Avengers: Infinity War”. Acesta a rulat simultan în 4774 de săli de cinema din America de Nord (SUA şi Canada), fiind urmat de ,,Despicable Me 3” (4529 de săli) şi ,,Jurassic World: Fallen Kingdom” (4475 de săli).

De altfel, se încearcă şi depăşirea recordului global de încasări la debut. Acesta este deţinut tot de ,,Avengers: Infinity War” care a obţinut 640 de milioane de dolari. Cum, spre deosebire de acesta,

,,Endgame” se difuzează şi în China, sumele obţinute din vânzarea biletelor la debut ar trebui să fie net superioară. Înainte de ,,Infinity War”, recordul a fost deţinut de ,,Star Wars: Force Awakens” cu 247 milioane de dolari. ,,Endgame” este continuarea filmului ,,Infinity War”, în care Thanos, inamicul Răzbunătorilor, distruge o mare parte din lume. În noul film, Răzbunătorii care au supravieţuit se adună pentru a găsi o modalitate prin care să scape definitiv de acesta. Filmul este regizat de fraţii Joe şi Antony Russo, iar scenariul le aparţine lui Christopher Markus şi Stephen McFeely. Conform site-ului imdb.com, în distribuţie îi vom regăsi pe, Chris Evans (Captain America), Mark Ruffalo (Bruce Banner – Hulk), Scarlett Johansson (Văduva Neagră), Jhos Brolin (Thanos), Jeremy Renner (Hawkeye), Chris Hemsworth (Thor), Paul Rudd (Omul Furnică), Don Cheadle (Maşina de Război), Karen Gillan (Nebula), Bradley Cooper (Omul Rachetă), Robert Downey Jr. (Iron Man), Gwyneth Paltrow (Pepper Potts) sau Tessa Thompson (Valkyria).

Interesul pentru filmele inspirate din benzile desenate cu super-eroi se menţine la cote înalte. După 21 de filme care au adus încasări de peste 19 miliarde de dolari, pre-vânzările pentru ,,Avenger: Endgame” reuşesc să surprindă. Fandango, un serviciu de ticketing din America de Nord, a declarat că vânzările în primele 7 zile sunt de 5 ori mai mari faţă de cele reuşite de ,,Infinity War” în aceeaşi perioadă, în timp ce la Atom Tickets, în prima săptămână de pre-vânzare au fost achiziţionate de două ori mai multe bilete decât pentru ,,Aquaman”, ,,Star Wars: The Last Jedi”, ,,Avengers: Infinity War” şi ,,Captain Marvel” la un loc.

Program Acasa TV
 • Luni
 • 06:00 Draga mama
  135 min
  08:15 Favorul
  60 min
  09:15 Sarutul otravit
  60 min
  10:15 Dragoste de neinvins
  120 min
  12:15 Mereu in gandul meu
  45 min
  13:00 Destinati iubirii
  120 min
  15:00 Un nou rasarit
  120 min
  17:00 Dragoste de neinvins
  120 min
  19:00 Draga mama
  120 min
  21:00 Favorul
  60 min
  22:00 Sarutul otravit
  60 min
  23:00 Baiatul meu
  60 min
  00:00 Mereu in gandul meu
  60 min
  01:00 Calea spre iertare
  240 min
  05:00 Baiatul meu
  60 min
  06:00 Draga mama
  135 min
Modifică setările cookies