15 ani ACASA: Voteaza cel mai sexy actor din telenovele - GALERIE FOTO

15 ani ACASA: Voteaza cel mai sexy actor din telenovele - GALERIE FOTO
Data publicarii: 26 Ianuarie 2013

In 15 ani ai intalnit ACASA o multime de barbati sexy care te-au cucerit iremediabil. Noi iti propunem sa iti votezi preferatul din lista de 15 actori care au fost protagonisti in telenovele latino-americane, iar in curand vei afla care dintre ei a avut mai multe admiratoare.

William Levy nu mai are nevoie de nicio prezentare pentru telespectatorii de acasa. A facut cuplu cu Maite Perroni in "Iubire cu chip rebel" si in "Triumful dragostei", cu Jacqueline Bracamontes in "Sortilegio" si chiar si cu Jennifer Lopez... in videoclipul piesei "I'm Into You". In viata reala, are o relatie cu Elizabeth Guttierez, cu care are si doi copii.

Jencarlos Canela a facut cuplu cu Carmen Villalobos in "Lola", insa acasa il asteapta iubita lui, Gaby Espino, care i-a fost partenera in "Demon si Inger" si cu care are un copil.

Aaron Diaz a avut succes inca de cand era un pusti rebel in "Clase 406", iar mai apoi un tip frumusel si muncitor, dar sarac, in "Teresa". Partenera lui de viata, Lola Ponce este insarcinata.

Alfonso Herrera ramane pentru toate fanele drept Poncho, asa cum l-au cunsocut de cand a jucat in telenovela "Rebelde", cu toate ca a avut roluri importante si in "Clase 406" sau in "Cameleonii".

Fernando Colunga face parte dintre actorii preferati ai multor femei inca de cand a facut cuplu cu Thalia in "Sarmana Maria", urmand apoi sa le cucereasca definitiv cu roluri de june prim, destept, cu bani si uneori chiar aristocrat, in telenovele ca  "Intrusa", "Esmeralda", "Amor Real". "Cantec de iubire" sau "Stapana".

Mario Cimarro a debutat in "Intrusa" si a facut impresie buna si in "Pisica salbatica", insa in "Femeia vietii mele", telenovela pe platourile careia a cunoscut-o pe Natalia Streignard, a demonstrat ca are tot ce-i trebuie ca sa fie protagonist in asemenea productii. Au urmat roluri principale in telenovele ca "Juramantul", "Mostenitorii" sau "O mare de pasiune", toate difuzate si ACASA.

Sebastian Rulli este cunoscut drept Brad Pitt al latino-americanilor, intrucat ii seamana mult actorului de la Hollywood din punct de vedere fizic. Dupa ce a facut cuplu cu Barbara Mori in "Rubi", Sebastian a cucerit multe inimi in "O lumea a fiarelor", urmand mai apoi sa ii fie rival lui Aaron Diaz in "Teresa". Acum, el joaca in telenovela "Amores Verdaderos".

Eduardo Yannez a avut multe roluri importante si in toate a fost un barbat puternic, care lupta pentru ce e al lui. Asa a fost in"Marielena", unde a facut cuplu cu Lucia Mendez, sau in "Guadalupe", unde aavut-o ca partenera pe Adela Noriega, iar mai recent in "Tequilla cu suflet de femeie", cu Angelica Rivera si in "Inima salbatica", cu Aracely Arambula.

Christian Meier a devenit cunoscut o data cu rolurile din "Luz Maria" si "Luciana si Nicolas", urmand apoi telenovele mult mai importante, ca "Luna", "Zorro", Dona Barbara" sau "La Tormenta".

Mauricio Islas a cucerit publicul atat cu roluri negative, cat si cu roluri pozitive. A fost protagonist in "Prizoniera" si in "Amor Real".

Juan Soler ramane pentru toata lumea proful din "Locura de Amor", chiar daca si rolurile sale din  "Angela", "Bajo la misma piel" ori "Secrete din trecut" sunt la fel de importante.

Osvaldo Rios e un tip sarmant si, in ciuda scandlaurilor din viata sa personala, fanele continua sa-l admire enorm, poate si fiindca il asociaza cu personajul Ignacio interpretat in "Kassandra", sau cu Diego din "La viuda Blanco". A avut roluri importante si in "Juramantul" si "Zorro", iar cel mai recent l-ati vazut in"Triumful dragostei", unde a facut cuplu cu Victoria Ruffo.

Guy Ecker joaca in prezent in "Patimile inimii", telenovela difuzata ACASA zilnic, de la 18:30. L-ati admirat si in "Suflete ranite", in "Minciuna" (cu Kate del Castillo), in Eva Luna sau in "Salome" (cu Edith Gonzalez). El a fost si principalul personaj masculin din prima varianta a telenovelei "Cafea cu aroma de femeie", cu Margarita Rosa de Francisco.

David Zepeda a jucat alaturi de Angelique Boyer in "Abisul pasiunii", telenovela difuzata si de Acasa. In rest, l-ati mai vazut in "Stapana", si in "Predestinati". S-a spus despre el ca i-ar fi rival lui Fernando Colunga, insa ambii actori se lauda intre ei si spun ca sunt colegi si buni prieteni.

Gabriel Soto a fost foarte indragit de publicul Acasa pentru rolul sau in telenovela "Refugiul", unde a jucat alaturi de Zuria Vega. Recent, actorul a facut si o vizita in Romania, unde s-a declarat incantate de femeile frumoase pe care le-a vazut la tot pasul. Actorul a mai jucat in telenovele precum "Sortilegio", "Carita De Ángel", "Alma Rebelde", "La fuerza del destino"

Program Acasa TV
 • Duminică
 • 06:00 Pe firul iubirii
  120 min
  08:00 Doctor de bine - Acasa
  30 min
  08:30 ProVerde
  30 min
  09:00 Lectii de viata
  60 min
  10:00 Visul unui tort de nunta
  120 min
  12:00 Numai langa tine
  180 min
  15:00 Pe firul iubirii
  120 min
  17:00 Lectii de viata
  60 min
  18:00 Povestea de pe insula
  120 min
  20:00 Regina
  90 min
  21:30 Indragostiti din intamplare
  120 min
  23:30 Numele meu e Riza
  75 min
  00:45 Regina
  120 min
  02:45 Doctor de bine - Acasa
  30 min
  03:15 ProVerde
  15 min
  03:30 Lectii de viata
  60 min
  04:30 Indragostiti din intamplare
  90 min
  06:00 Inima nu minte
  120 min
Modifică setările cookies