A inselat-o William Levy pe Elizabeth Gutierrez cu Maite Perroni si Jacky Bracamontes? Colegii lor de platou fac dezvaluiri de senzatie despre triunghiurile amoroase

A inselat-o William Levy pe Elizabeth Gutierrez cu Maite Perroni si Jacky Bracamontes? Colegii lor de platou fac dezvaluiri de senzatie despre triunghiurile amoroase
Citeste mai mult despre: William Levy, Elizabeth Gutierrez, Maite Perroni
Data publicarii: 08 Aprilie 2013

Relatia dintre William Levy si Elizabeth Gutierrez a fost asemanatoare cu povestea unei telenovele: cei doi s-au despartit si s-au impacat de mai multe ori si, ca in orice poveste buna, nu a lipsit nici gelozia.

Cand William si Elizabeth au jucat impreuna in telenovela "Destine furate", producatorii erau nevoiti sa o ascunda pe Elizabeth atunci cand sotul ei avea de filmat scene pasionale de saruturi cu o alta actrita superba, Mariana Torres.

"Eu am vazut cand Elizabeth a infruntat-o pe Mariana Torres si a intrebat-o direct daca sunt adevarate zvonurile, daca are o relatie cu William."
, povesteste actrita Maritza Rodriguez.

William si Mariana interpretau un cuplu in telenovela, insa scenele de dragoste dintre ei pareau atat de reale, incat au aparut foarte multe zvonuri.

"El a negat intotdeauna ca ar fi avut o relatie cu Mariana. Elizabeth a suferit foarte mult, asa cum sufera orice persoana care are impresia ca este inselata. Au existat foarte multe interventii din partea producatorilor: o tineau pe Elizabeth intr-o parte, ca sa nu-si dea seama ca William filmeaza cu Mariana.", spune directoarea de casting, Isabel Vega.

Un alt moment de cumpana in relatia celor doi a fost cand Elizabeth era protagonista telenovelei "Cealalta fata a Analiei", iar William Levy era ocupat cu filmarile la "Iubire cu chip rebel", unde juca alaturi de Maite Perroni.

Laura Zapata a vorbit despre zvonurile care au circulat despre o posibila relatie intre William si Maite: "Ea avea un iubit atunci, se spune ca s-ar fi despartit de el pentru William. Asa am auzit spunandu-se, de mai multe ori".

Maite era logodita cu Guido Larris, cei doi aveau o relatie de trei ani de zile, dar s-au despartit brusc, iar de aici la zvonurile din presa nu a mai fost decat un pas.

"Elizabeth suferea ingrozitor. Adica, incearca sa-ti imaginezi: tu, femeie indragostita, mama unui copil si dintr-o data afli din presa ca sotul tau te inseala cu o alta femeie. Da, ea a suferit foarte mult, saracuta.", a declarat Gabriel Porras.

Aceleasi zvonuri au aparut si in timpul filmarilor la telenovela "Sortilegio", unde William juca alaturi de Jacqueline Bracamontes, care s-ar fi indragostit de cubanez. Actrita Rosita Pelayo povesteste ca actorul se lauda ca este un barbat singur si ca relatia sa cu Jacky ar fi fost cat se poate de reala:

"William si Jacky aveau mare grija. Dormeau impreuna in apartamente, el este un infidel. Se placeau, asta in mod sigur. Ii puneau sa faca multe scene in pat, sa se sarute mult. Asa sunt barbatii, el a fost un nesimtit".

Ce parere ai despre zvonurile legate de infidelitatea lui William Levy? Sunt doar barfe sau intre actor si femeile alaturi de care a jucat chiar s-a infiripat ceva?

Program Acasa TV
 • Marți
 • 06:00 Draga mama
  120 min
  08:00 Acea fata
  60 min
  09:00 Ingeri tacuti
  60 min
  10:00 Imbratisarea ta
  120 min
  12:00 Esmeralda
  60 min
  13:00 Sa invingi regretul
  120 min
  15:00 Pamantul, Soarele si tu
  120 min
  17:00 Imbratisarea ta
  120 min
  19:00 Draga mama
  120 min
  21:00 Acea fata
  60 min
  22:00 Ingeri tacuti
  60 min
  23:00 Scorpionul
  60 min
  00:00 Esmeralda
  60 min
  01:00 Acea fata
  60 min
  02:00 Trei surori
  165 min
  04:45 Ce se intampla, doctore?
  30 min
  05:15 Scorpionul
  45 min
  06:00 Draga mama
  120 min
Modifică setările cookies