Afla cum este femeia ideala pentru David Zepeda, Ivan din "Forta destinului" - FOTO

Afla cum este femeia ideala pentru David Zepeda, Ivan din Forta destinului - FOTO
Citeste mai mult despre: telenovele, David Zepeda, Forta destinului
Data publicarii: 04 Aprilie 2012

David Zepeda, cel care da viata personajului Ivan Villagomez din telenovela "Forta destinului", de la 20.30, a devenit unul dintre cei mai sexy si cei mai apreciati actori multumita aspectului fzic impecabil si al talentului sau. Cu toate acestea, nu se cunosc detalii despre viata sa personala sau despre hobby-urile lui, pentru ca David este foarte discret cu aparitiile sale publice.

Noi am reusit sa aflam detalii incitante despre omul David Zepeda, lasand deoparte personajele pe care le interpreteaza si cariera sa in domeniul actoriei.

In primul rand, David Zepeda are 38 ani, este zodia Fecioara, este un familist convins si a afirmat ca isi adora parintii si cei trei frati. Totodata, David se defineste ca fiind un visator care iubeste viata, este dedicat profesiei sale si respecta punctele de vedere ale colegilor sai de munca.

Actorul are 10 fini pe care ii considera copiii lui si ii iubeste enorm. David are o relatie de cativa ani cu o fata pe nume Lina, care studiaza actoria la CEA (Centro de Educacion Artistica de Televisa). Insa, inainte de aceasta relatie, artistul a recunoscut ca i-a fost franta inima de trei ori.

Femeia ideala pentru David Zepeda trebuie sa fie frumoasa, comunicativa, tandra, sensibila, sa aiba un set de valori bine stabilite si sa stie sa faca masaj.  Din punct de vedere fizic, actorul admira picioarele, ochii si zambetul la o femeie si ii place sa fie cavaler si politicos cu prezentele feminine din viata lui.

Lui David ii place sa fie cucerit cu detalii originale si adora mancarea buna, de aceea talentul culinar este un atuu pe care doamnele il pot folosi pentru a-i atrage atentia. Dar, actorul recunoaste ca nu este un bucatar desavarsit si ca stie sa pregateasca doar oua cu sunca, prajituri si sandvisuri.

Chiar daca este o persoana publica, David considera ca acest statut nu il diferentiaza de ceilalti oameni si nici nu justifica impolitetea unor vedete.  Acesta a studiat Dreptul, pentru ca nu suporta nedreptatile, dar nu practica meseria de avocat. El si Gabriel Soto sunt prieteni buni in realitate, amandoi cochetand cu modelingul.

David Zepeda se considera un barbat metrosexual si afirma ca ii place sa aiba grija de el si este diciplinat cu regimul sau alimentar. Actorul a avut rolul importante in telenovele precum "Stapana" si "Predestinati".

Pe David Zepeda il poti urmari zilnic, de la 20.30 in "Forta Destinului", unde joaca alaturi de Sandra Echeverria si Gabriel Soto.

Program Acasa TV
 • Luni
 • 06:00 Draga mama
  120 min
  08:00 Favorul
  60 min
  09:00 Sarutul otravit
  60 min
  10:00 Norocul lui Loli!
  120 min
  12:00 Taramul sperantei
  60 min
  13:00 Juramantul - povestea continua
  120 min
  15:00 Pamantul, Soarele si tu
  120 min
  17:00 Norocul lui Loli!
  120 min
  19:00 Draga mama
  120 min
  21:00 Favorul
  60 min
  22:00 Sarutul otravit
  60 min
  23:00 Pazeste-ma de mine!
  60 min
  00:00 Taramul sperantei
  60 min
  01:00 Povestea de pe insula
  300 min
  06:00 Draga mama
  120 min
Modifică setările cookies