Ana Brenda Contreras a dezvaluit in sfarsit adevaratul motiv al despartirii de toreadorul Alejandro Amaya. Actrita de telenovele trece prin cele mai grele momente din viata sa 

Ana Brenda Contreras a dezvaluit in sfarsit adevaratul motiv al despartirii de toreadorul Alejandro Amaya. Actrita de telenovele trece prin cele mai grele momente din viata sa
Data publicarii: 15 Mai 2014

Actrita Ana Brenda Contreras, in varsta de 27 de ani, a transmis presei un comunicat prin care confirma despartirea sa definitiva de toreadorul Alejandro Amaya.

Actrita de telenovele a marturisit in comunicatul de presa ca ea si Amaya au decis sa mearga pe drumuri diferite in viata, punand astfel capat povestii lor de dragoste care a fost in centrul mai multor scandaluri din ultima perioada.

"Prin intermediul acestui comunicat vreau sa va spun, cu tristete, ca logodna mea cu Alejandro Amaya ramane anulata, dat fiind ca am decis, in mod definitiv, sa mergem pe drumuri diferite (…).

Eu si Alejandro suntem bine si relatia noastra a fost mereu plina de dragoste si respect", se arata in comunicatul de presa al actritei de telenovele, care a dat asigurari ca va lupta cu tristetea ocupandu-se de toate proiectele ei profesionale.

"Ma aflu intr-un moment foarte important din viata si din cariera mea si, in pofida faptului ca sunt foarte recunoscatoare, inteleg cerintele si sacrificiile pe care le implica dorinta de a-ti implini visele, motive pentru care lucrez foarte mult la proiectele mele din Mexic si din afara tarii, pentru a pastra afectiunea pe care publicul mi-a oferit-o de cand am debutat ca actrita".

"Multumesc pentru toate dovezile de dragoste pe care le-am primit de la inceputul acestei etape si pentru respectul acordat intimitatii noastre. Aceasta va fi singura declaratie pe care o dau cu privire la acest subiect. Sper ca veti putea intelege si, din nou, va multumesc pentru afectiune si interes", a conchis Ana Brenda Contreras. 

In ciuda faptului ca in februarie 2013, intr-un interviu Alejandro Amaya declarat ca Ana Brenda este stalpul de rezistenta al vietii lui, toreadorul i-a fost infidel actritei, potrivit unor surse apropiate cuplului.

Cu sase zile inainte de ceremonia religioasa de nunta, planificata pe 23 noiembrie anul trecut,  Ana Brenda l-ar fi surprins pe iubitul ei cu alta femeie.

"Ana a descoperit ca Alejandro ii era infidel si a fost ceva foarte dificil pentru ea. Nu cunosc detaliile pentru ca nu a vrut sa vorbeasca despre asta si nu cred ca va vorbi vreodata. Ceea ce pot spune este ca nu exista cale de intoarcere. Nunta ramane anulata si relatia s-a incheiat", declara recent o prietena a Anei Brenda. 

Dupa aparitia acestor zvonuri, cei doi au dat asigurari ca sunt inca impreuna, ca au trecut printr-o criza, dar ca fac tot posibilul sa isi salveze relatia.

In aprilie, presa a scris din nou despre ei doi. Ziarele mexicane anuntau ca Ana Brenda si Alejandro Amaya s-au despartit definitiv, dat fiind ca ea nu a putut sa treaca peste infidelitatea lui si a  devenit nesigura si foarte geloasa. 

La finalul lunii aprilie cei doi si-au sters de pe retelele de socializare toate fotografiile in care apareau impreuna. 

Ana Brenda si Amaya s-au casatorit in martie 2013 la Las Vegas, in cadrul unei ceremonii la care au fost prezenti numai membri ai familiei. 

Program Acasa TV
 • Duminică
 • 06:00 Pe firul iubirii
  120 min
  08:00 Doctor de bine - Acasa
  30 min
  08:30 ProVerde
  30 min
  09:00 Lectii de viata
  60 min
  10:00 O iubire irezistibila
  120 min
  12:00 Numai langa tine
  180 min
  15:00 Ajutor, ma indragostesc!
  120 min
  17:00 Lectii de viata
  60 min
  18:00 Povestea de pe insula
  105 min
  19:45 Regina
  105 min
  21:30 Un cuplu de exceptie
  120 min
  23:30 Numele meu e Riza
  60 min
  00:30 Regina
  120 min
  02:30 Doctor de bine - Acasa
  30 min
  03:00 ProVerde
  30 min
  03:30 Lectii de viata
  45 min
  04:15 Un cuplu de exceptie
  105 min
  06:00 Pariu cu destinul
  120 min
Modifică setările cookies