Ce ascunde machiajul vedetelor latino-americane? - GALERIE FOTO

Ce ascunde machiajul vedetelor latino-americane? - GALERIE FOTO
Data publicarii: 18 August 2013

Ca sa iasa in public, se pregatesc pana par ca scoase din cutie. Pentru a arata tot timpul perfect, fara riduri, fara cearcane, fara cosuri, cu gene lungi si arcuite, cu buzele moi si rujate, e insa nevoie sa treci printr-un intreg proces de transformare

Daca le-ai intalni pe strada, probabil ca nu ti-ai da seama ca ele sunt actritele pe care le urmaresti in telenovelele tale preferate. Ei bine, iata cum arata vedetele latino-americane atunci cand masca oferita de machiaj este indepartata si raman doar ele, asa cum sunt in familie.

Fotografia zilei: Beyonce, o mamica extrem de sexy la plimbare pe strazile din New York

Ana Layevska este o actrita care stie sa isi puna in evidenta ochii mari si albastri atunci cand se machiaza. Cand nu poarta insa nicio urma de fond de ten, de rimel sau de lipgloss, artista arata decent. Este adevarat ca pungile de sub ochi sunt inestetice, dar in rest, tenul ei este fara imperfectiuni. Pe Ana Layevska o puteti urmari in telenovela "Iubire blestemata". de luni pana joi de la 22.30.

Barbara Mori, pe care ati admirat-o in "Rubi",  este frumoasa de la natura si se vede ca machiajul nu ascunde detalii neplacute. Cu toate acestea, fara machiaj, Barbarei Mori ii lipseste stralucirea si nu ii sunt accentuate trasaturile importante ale fetei, precum ochii sau linia pometilor.

Edith Gonzalez
nu mai are 20 ani si acest lucru se vede atunci cand vedeta nu este machiata. Tenul actritei nu arata dramatic fara machiaj, insa se poate observa ca ritualul de infrumusetare o ajuta sa-si ascunda varsta. Pe Edith Gonzalez o puteti urmari in telenovela "Sub cerul in flacari" sambata si duminica,  de la 17.30.

Ninel Conde arata impecabil fara machiaj, doar luciul tenului trebuie ascuns, pentru ca fata arata precum o oglinda. Totusi, in ciuda acestui aspect, fata ei este curata si nu are cosuri, riduri sau cearcane. Actrita a interpretat-o pe Alma Rey  in telenovela "Rebelde".

Yadhira Carillo
are nevoie, insa, de mult machiaj ca sa-si ascunda cearcanele si ca sa-si scoata in evidenta ochii, care sunt inghititi de pungile imense de sub ochi. 
 

Program Acasa TV
 • Duminică
 • 06:00 Nu te-am uitat
  180 min
  09:00 Lectii de viata
  60 min
  10:00 Ma intorc la tine
  105 min
  11:45 Nu te-am uitat
  180 min
  14:45 Lectii de viata
  60 min
  15:45 Inimi impietrite
  120 min
  17:45 Dragoste fara cuvinte
  135 min
  20:00 Regina
  105 min
  21:45 Rodeo si Julieta
  105 min
  23:30 Pazeste-ma de mine!
  60 min
  00:30 Lectii de viata
  60 min
  01:30 Povestea de pe insula
  270 min
  06:00 Draga mama
  120 min
Modifică setările cookies