DAVID ZEPEDA SI MAYRĺN VILLANUEVA SE IUBESC ACASA IN TELENOVELA“VIATA DE IMPRUMUT” (“Mentir para vivir”)

DAVID ZEPEDA SI MAYRĺN VILLANUEVA SE IUBESC ACASA IN TELENOVELA VIATA DE IMPRUMUT ( Mentir para vivir )
Citeste mai mult despre: David Zepeda, viata de imprumut
Data publicarii: 15 Noiembrie 2013

Telenovela “Viata de imprumut” cu David Zepeda si Mayrín Villanueva in rolurile principale debuteaza sambata, 16 noiembrie si va fi difuzata in fiecare zi, de la ora 19.30, ACASA.

Oriana Caligaris (Mayrín Villanueva) locuieste impreuna cu sotul sau Jose Luis Falcon si fiica lor, Alina, in Columbia. Intr-o zi, viata Orianei se schimba complet, cand Jose Luis ii marturiseste ca politia este pe urmele lor din pricina unor afaceri necurate. Simtindu-se debusolata, Oriana pleaca cu fiica ei in Mexic la prietena sa, Raquel, care detine impreuna cu Lucina, hotelul “El descanso”. Unul dintre oaspetii hotelului este Don Gabriel Sanchez, un vechi prieten al Lucinei si un om de afaceri foarte bogat. Gabriel este tatal lui Ricardo, un tanar inginer de succes, care lucreaza la fabrica de textile a acestuia. Intr-o zi, Gabriel este omorat.

Oriana aude impuscatura si alearga catre el, insa in acel moment isi surprinde fiica cu arma in mana. Ea este socata si pune la indoiala nevinovatia Alinei. Prietena sa, Lucina le trimite in orasul Sonora pentru a le proteja de autoritati. Ricardo ajunge la hotel pentru a ridica trupul tatalui sau si incepe investigarea decesului acestuia, afland ca in aceasta tragedie este implicata o femeie. Intre timp, la hotel se cazeaza Ines Valdivia, o tanara fata, singuratica, care, la ceva timp, dispare subit, iar ulterior se afla ca aceasta a murit. Lucina profita de circumstante si o sfatuieste pe Oriana sa se foloseasca de identitatea lui Ines, cu documente false.

Dupa un timp, Oriana il cunoaste pe Ricardo (David Zepeda), cei doi se indragostesc, insa adevarata aventura incepe cand sotul sau, Jose Luis vine in Mexic. Telespectatorii vor urmari productia Televisa “Viata de imprumut” si se vor bucura de o poveste de dragoste spectaculoasa cu David Zepeda si Mayrín Villanueva in rolurile principale, de sambata, 16 noiembrie, in fiecare zi, de la ora 19.30, acasa. PRODUCTIE: TELEVISA, 2013 DISTRIBUTIE: Mayrín Villanueva David Zepeda Diego Olivera Altair Jarabo Adriana Roel Cecilia Gabriela Nuria Bages Lourdes Munguía Ferdinando Valencia Joaquín Cossío Patricio Castillo Juan Carlos Barreto Fabian Robles

Program Acasa TV
 • Duminică
 • 06:00 Nu te-am uitat
  180 min
  09:00 Lectii de viata
  60 min
  10:00 Ma intorc la tine
  105 min
  11:45 Nu te-am uitat
  180 min
  14:45 Lectii de viata
  60 min
  15:45 Inimi impietrite
  120 min
  17:45 Dragoste fara cuvinte
  135 min
  20:00 Regina
  105 min
  21:45 Rodeo si Julieta
  105 min
  23:30 Pazeste-ma de mine!
  60 min
  00:30 Lectii de viata
  60 min
  01:30 Povestea de pe insula
  270 min
  06:00 Draga mama
  120 min
Modifică setările cookies