Eduardo Yanez a fost vanzator de inghetata - Afla si alte secrete ale actorului - FOTO

Eduardo Yanez a fost vanzator de inghetata - Afla si alte secrete ale actorului - FOTO
Citeste mai mult despre: Eduardo Yanez, Inger salbatic, telenovele
Data publicarii: 14 Iunie 2011

Eduardo Yanez, pe care il vei putea urmari in telenovela “Inima Salbatica”, zilnic, de la17:30, este unul dintre cei mai cunoscuti actori de telenovele si, de asemenea, unul dintre cei mai apreciati. Afla cateva dintre secretele lui.

Eduardo Yanez s-a nascut pe 25 septembrie 1960, in zodia Balanetei,  in Ciudad de Mexico. Actorul isi aminteste cu mult drag primii sai pasi din cariera. Inainte de a deveni actor, Yanez a fost vanzator de inghetata si de pantofi.
 
In conceptia sa, nu este genul care calatoreste foarte mult, deoarece nu ii plac avioanele, desi da asigurari ca nu ii este frica sa zboate. Problema lui Yanez cu avioanele consta in faptul ca el considera acest mijloc de transport unul incomod, deoarece este foarte inalt si nu incape confortabil pe scaunele din avioane.

Actorul se declara un suporter al fotbalului si jucatorul sau preferat este portarul argentinian Miguel Marin, pentru care a devenit fan al echipei de fotbal Cruz Azul.

Yanez este si un mare iubitor de animale. Are acasa un catel pitbull numit Indio si o pisica pe care o cheama Tula Macarroni.

Un alt aspect interesant din viata lui Yanez este legat de muzica. Actorul a primit mai multe oferte de a canta muzica country mexicana, “ranchero”, dar nu a acceptat niciodata deoarece spune ca ii respecta pe cantaretii profesionisti iar el este doar actor si nu crede ca s-ar descurca excelent la cantat.

Cand trebuie sa filmeze o scena dificila, sau despre care crede ca nu ii iese foarte bine, Eduardo are doua ticuri – isi musca buzele si bate din picior fara oprire.

Actorul este foarte pasionat si de fotbalul american si chiar a jucat in liga mexicana. De altfel, declara ca daca nu ar fi fost actor i-ar fi placut sa fie jucator de fotbal american sau sa studieze fizica nucleara.

Pe de alta parte, lui Yanez ii place sa colectioneze ochelari de soare, ceasuri si masini in miniatura. De asemenea, ii place sa colectioneze tot felul de jucarii, deoarece simte ca in adancul sufletului sau inca este un copil.

In acelasi timp, Eduardo se simte foarte mandru de faptul ca nu si-a intrerupt niciodata cariera de actor. El a jucat in filme celebre si la Hollywood, precum “Striptease”, si a colabrat cu actori faimosi precum Demi Moore, Kevin Bacon si John Travolta. Totusi,actorul considera ca cel mai important si mai satisfacator lucru din viata sa este succesul pe care l-a obtinut in Mexic.

Program Acasa TV
 • Sâmbătă
 • 06:00 Pe firul iubirii
  120 min
  08:00 Intrebarea Mesei Rotunde
  60 min
  09:00 Lectii de viata
  60 min
  10:00 Partida perfecta
  120 min
  12:00 Numai langa tine
  180 min
  15:00 Pe firul iubirii
  120 min
  17:00 Lectii de viata
  60 min
  18:00 Povestea de pe insula
  120 min
  20:00 Regina
  90 min
  21:30 O iubire irezistibila
  120 min
  23:30 Numele meu e Riza
  60 min
  00:30 Regina
  105 min
  02:15 Intrebarea Mesei Rotunde
  60 min
  03:15 Lectii de viata
  60 min
  04:15 O iubire irezistibila
  105 min
  06:00 Pe firul iubirii
  120 min
Modifică setările cookies