Fernando Colunga si Leticia Calderon vin ACASA in „Esmeralda” – FOTO

Fernando Colunga si Leticia Calderon vin ACASA in „Esmeralda” – FOTO
Citeste mai mult despre: Fernando Colunga, Esmeralda, Leticia Calderon
Data publicarii: 17 Decembrie 2010

O poveste de iubire clasica, una dintre cele mai indragite telenovele in intreaga lume, „Esmeralda” vine ACASA de sambata, 18 decembrie, in fiecare zi de la 16:30. Leticia Calderon si Fernando Colunga traiesc o frumoasa poveste in „Esmeralda”, dar cei doi intampina o multime de obstacole pentru ca iubirea lor sa se implineasca. Esmeralda este o fata simpla, care a orbit la nastere, dar ochii ei de culoarea smaraldului, desi nu vad lumea din jur, stiu sa vada iubirea adevarata.

Telenovela care l-a transformat pe Fernando Colunga intr-un star de talie mondiala, fiind difuzata pana si in Indonezia, „Esmeralda” este prima productie a celebrului Salvador Mejia, responsabil pentru telenovele de succes precum „Rosalinda”, „O lume a fiarelor”, sau „Focul iubirii”. Desi a fost primul sau proiect in calitate de producator, „Esmeralda” i-a adus lui Mejia premiul TV Y Novelas pentru „Cea mai buna telenovela a anului”, iar productia a fost nominalizata la opt astfel de premii, dintre care si-a adjudecat trei.

Fernando Colunga, de zece ori nominalizat la premiile TV Y Novelas si castigator a patru statuete, dintre care si cea pentru cel mai bun actor cu rolul din „Esmeralda”, revine ACASA, intr-o telenovela clasica.  Dupa ce a cucerit publicul in productii precum „Sarmana Maria”, „Pasiune”, „Amor Real”, sau „Impreuna pentru totdeauna”, Fernando Colunga face de aceasta data pereche pe micul ecran cu Leticia Calderon, una dintre cele mai frumoase femei din industria telenovelelor. Cunoscuta publicului de ACASA pentru rolul sau din „In numele iubirii”, Leticia Calderon a fost nominalizata de zece ori la premiile TV Y Novelas, inclusiv pentru rolul Esmeraldei, dintre care a castigat patru trofee.

Desi a ajuns celebra in urma telenovelei „Esmeralda”, Leticia Calderon a ales sa se retraga din lumina reflectoarelor, iar timp de opt ani nu a mai jucat in nicio telenovela, cu exceptia a doua aparitii speciale, una dintre acestea fiind in „Amor Real”. Leticia Calderon s-a retras pentru a fi mai aproape de copiii ei, si in special alaturi de Luciano, fiul ei care sufera de sindromul Down si caruia i s-a dedicat complet in aceasta perioada.

Totusi, actrita a revenit in forta dupa ani de absenta, in telenovela „In numele iubirii”, pe care telespectatorii au urmarit-o ACASA si care i-a adus Leticiei un premiu TV Y Novelas pentru cel mai bun rol negativ si o nominalizare la premiile People en Espanol. Pentru rolul Esmeraldei, Leticia Calderon a reusit performanta de a sta mult timp fara sa clipeasca, orele lungi de filmare si repetitii lasandu-si, insa, amprenta asupra ei.

Din cauza ca trebuia sa priveasca fix, in gol, fara sa clipeasca, actrita avea migrene ingrozitoare, dar nu s-a lasat coplesita de dureri, iar publicul a apreciat eforturile ei, „Esmeralda” devenind una dintre cele mai iubite telenovele din intreaga lume.  

Alaturi de Leticia Calderon si Fernando Colunga, telespectatorii ii vor putea urmari in „Esmeralda” si pe Ana Patricia Rojo („Iubire cu chip rebel”, „Padurea blestemata”), Enrique Lizalde („Impreuna pentru totdeauna”, „Sarmana Maria”) si Laura Zapata, sora Thaliei si cunoscuta mai ales pentru rolurile sale negative din „Iubire cu chip rebel”, „Rosalinda”, „Uzurpatoarea”, sau „Maria Mercedes”. 

Din 18 decembrie, „Esmeralda” priveste lumea cu ochii inimii, in fiecare zi ACASA, de la orele 16:30.

Program Acasa TV
 • Marți
 • 06:00 Draga mama
  120 min
  08:00 Favorul
  60 min
  09:00 Sarutul otravit
  60 min
  10:00 Norocul lui Loli!
  120 min
  12:00 Taramul sperantei
  60 min
  13:00 Juramantul - povestea continua
  120 min
  15:00 Pamantul, Soarele si tu
  120 min
  17:00 Norocul lui Loli!
  120 min
  19:00 Draga mama
  120 min
  21:00 Favorul
  60 min
  22:00 Sarutul otravit
  60 min
  23:00 Pazeste-ma de mine!
  75 min
  00:15 Taramul sperantei
  60 min
  01:15 Povestea de pe insula
  285 min
  06:00 Draga mama
  120 min
Modifică setările cookies