Fetele rele care ne plac. Angelique Boyer versus Barbara Mori. Teresa sau Rubi? - GALERIE FOTO

Fetele rele care ne plac. Angelique Boyer versus Barbara Mori. Teresa sau Rubi? - GALERIE FOTO
Citeste mai mult despre: Barbara Mori, Angelique Boyer, Rubi, Teresa
Data publicarii: 28 Decembrie 2013

Ambele telenovele urmeaza aceeasi linie dramatica, iar protagonistele si-ar vinde sufletul diavolului pentru putere si bani, insa aceasta este singura asemanare. Atat Teresa, cat si Rubi sunt  personaje principale atipice si amandoua au ramas in amintirea telespectatorilor.  Ambele se folosesc de frumusete pentru a a junge acolo unde vor. Totusi - sunt diferite prin mijloacele la care recurg. 

Teresa este al treilea remake dupa o telenovela facuta in anii 50, cand protagonista a fost actrita Maricruz Olivier. Cea de-a doua versiune a telenovelei a fost facuta la inceputul anilor 90 si a avut-o in rol principal pe celebra Salma Hayek.

Si telenovela Rubi este un remake dupa o telenovela facuta in anul 1968. Atunci, rolul principal a fost interpretat de Fanny Cano.

Rubi se foloseste de frumusetea ei si obtine tot ce isi doreste de la barbati, in timp ce Teresa se da drept victima si ii manipuleaza pe toti cei din jurul ei. Spre deosebire de Rubi, care este foarte constienta de atuurile sale fizice si le exploateaza la maximum, Teresa nu este atat de obsedata ca Rubi de frumusetea sau de senzualitatea ei, folosindu-si mai mult inteligenta.

Ambele provin dintr-un mediu sarac, ceea ce le face sa isi doreasca luxul pe care nu l-au avut niciodata. Insa si aici exista mici diferente: viata Teresei a fost marcata de o tragedie: moartea surorii ei, din lipsa de bani pentru medicamente si tratamente.

Diferenta intre cele doua “rele” este drumul pe care l-au ales sa il continue. Teresa adunase multa ura in suflet, are setimentul neputintei, din cauza lipsei de bani, iar faptele ei sunt motivate de ranile provocate de trecut. Totusi, personajul Teresa, care aparent nu s-ar fi dat in laturi de la nicio josnicie, in final se caieste pentru faptele sale si prin iubire gaseste iertare de la cei pe care ii facuse sa sufere.

Pe de alta parte, Rubi este motivata de ambitie, era vanitoasa, egoista si capricioasa si desi cunoaste iubirea adevarata, pe care si-o dorea, nu ezita sa renunte la ea in favoarea puterii si a banilor. Ii place sa teasa intrigi si se bucura de nefericirea sau de ghinionul altora. In interiorul lui Rubi se da o lupta continua: isi doreste sa gaseasca iubirea adevarata, dar in acelasi timp este obsedata de bani si de lux si nu ar renunta la ei pentru nimic in lume.

Barbara Mori a declarat: “Pe strada, oamenii imi vorbesc mult de Rubi. Imi spune ce le place la ea sau daca o urasc, insa pana la urma o simpatizeaza asa cum este. Multe persoane imi spun ca ar vrea sa fie ca Rubi”.

Angelique Boyer a tinut sa precizeze: “Am castigat castingul pentru Teresa prin talentul meu si astfel mi s-a implinit un vis.” Ma distrez, interpretand personajul Teresei, pentru ca astfel fac lucruri pe care nu mi-as fi imaginat ca le voi face, caci ea are multe calitati, dar si mai multe defecte.”
Actrita a completat: “Mereu va exista o femeie frumoasa, cocheta, o femeie foarte feminina, careia ii place sa fie in centrul atentiei, asa ca Terese exista peste tot, insa ea are un scop si il va atinge, orice s-ar intampla”. Angelique a incheiat afirmand ca telenovela Teresa este diferita de telenovela Rubi, desi ambele protagoniste au multe lucruri in comun. Telenovela Teresa vine cu o morala pentru noile generatii  care vor sa li se puna totul pe tava fara sa faca nimic sau sa obtina lucrurile cu usurinta.

Tie care personaj ti-a placut mai mult: Teresa sau Rubi?

 

Program Acasa TV
 • Joi
 • 06:00 Draga mama
  120 min
  08:00 Favorul
  60 min
  09:00 Sarutul otravit
  60 min
  10:00 Norocul lui Loli!
  120 min
  12:00 Taramul sperantei
  60 min
  13:00 Juramantul - povestea continua
  120 min
  15:00 Pamantul, Soarele si tu
  120 min
  17:00 Norocul lui Loli!
  120 min
  19:00 Draga mama
  120 min
  21:00 Favorul
  60 min
  22:00 Sarutul otravit
  60 min
  23:00 Pazeste-ma de mine!
  60 min
  00:00 Taramul sperantei
  60 min
  01:00 Povestea de pe insula
  300 min
  06:00 Draga mama
  120 min
Modifică setările cookies