Gloria Trevi a fost acuzata de trafic de persoane si sclavie

Gloria Trevi a fost acuzata de trafic de persoane si sclavie
Citeste mai mult despre: Gloria Trevi, Sergio Andrade, Valeria
Data publicarii: 06 Iulie 2009

Gloria Trevi, interpreta melodiei de generic a telenovelei “Valeria”, care ii asteapta pe telespectatori ACASA cu cate doua episoade, de luni pana vineri de la ora 15:30, a fost acuzata de sclavie si trafic de persoane.

“Suprema diva a pop-ului mexican”, asa cum a fost numita de VH1, Gloria Trevi impreuna cu iubitul si producatorul ei, Sergio Andrade, ar fi atras tinere fete dornice de afirmare intr-o retea de sclavie si prostitutie, dupa ce le promiteau acestora ca vor deveni superstaruri.

Zvonurile in legatura cu ocupatiile mai putin ortodoxe ale  Gloriei Trevi si partenerului ei au aparut inca din anul 1998, cand fosta sotie a lui Andrade a publicat o carte in care descria in amanunt cum sotul ei atragea adolescente la petreceri luxoase pe care le transforma apoi in adevarate orgii.

Conform cartii “De la Gloria al Infierno”, Gloria Trevi s-a indragostit de managerul ei si a participat de buna voie la actiunile lui Andrade. Cand o parte din fetele sechestrate de Gloria Trevi si Sergio Andrade au reusit sa scape din mainile acestora, au facut publice traumele prin care au trecut, iar Trevi si Andrade au fugit din Mexic.

Pana cand au fost dati in urmarire generala de sistemul juridic mexican, cei doi au reusit sa ajunga in Chile, apoi in Spania, pentru ca in cele din urma sa se stabileasca in Texas, Statele Unite. Scandalul i-a prins insa din urma si curand toata presa americana stia de trecutul Gloriei Trevi, care a reusit din nou sa fuga, de aceasta data in Argentina. Intr-un final, cei doi au fost prinsi de politie in Brazilia. Nici de aceasta data aventurile celor doi nu s-au incheiat. Insarcinata fiind, Gloria Trevi a reusit sa iasa din inchisoare, pentru ca legea braziliana permite prizonierelor insarcinate sa locuiasca intr-o casa impreuna cu copiii lor.

Totusi, libertatea ei a fost scurta, pentru ca autoritatile mexicane au obtinut extradarea Gloriei Trevi si a lui Sergio Andrade, iar copilul lor a ajuns sa locuiasca impreuna cu mama cantaretei. Curand, au aparut zvonuri ca, in timp ce fugeau de politie, Gloria Trevi ar fi nascut o alta fetita, pe care ar fi lasat-o sa moara, dar pentru ca nu a fost gasit corpul bebelusului, cantareata nu a putut fi acuzata de crima.

In februarie 2004, Gloria se astepta sa fie eliberata din inchisoare, dar cererea i-a fost refuzata si cantareata a intrat in greva foamei, pentru ca in septembrie sa fie achitata si eliberata, tribunalul hotarand ca la proces nu au fost aduse suficiente dovezi pentru a sustine acuzatiile. Gloria Trevi a petrecut in total patru ani, opt luni si opt zile in inchisoare.

Imediat ce a iesit din inchisoare, Gloria Trevi a intrat in studioul de inregistrari, unde a realizat unul dintre albumele sale cele mai de succes, “Como nace el Universo”, premiat cu discul de platina. De atunci, Gloria Trevi a inregistrat numeroase albume, turneele ei au fost adevarate succese la public, iar cantecele ei, printre care si“Valeria”, melodia de generic a telenovelei de ACASA, sunt cunoscute vers cu vers de milioane de oameni.
 

Program Acasa TV
 • Joi
 • 06:00 Draga mama
  120 min
  08:00 Favorul
  60 min
  09:00 Sarutul otravit
  60 min
  10:00 Norocul lui Loli!
  120 min
  12:00 Taramul sperantei
  60 min
  13:00 Juramantul - povestea continua
  120 min
  15:00 Pamantul, Soarele si tu
  120 min
  17:00 Norocul lui Loli!
  120 min
  19:00 Draga mama
  120 min
  21:00 Favorul
  60 min
  22:00 Sarutul otravit
  60 min
  23:00 Pazeste-ma de mine!
  60 min
  00:00 Taramul sperantei
  60 min
  01:00 Povestea de pe insula
  300 min
  06:00 Draga mama
  120 min
Modifică setările cookies