AZI, de la 20:30: “Abisul pasiunii” ii aduce ACASA pe David Zepeda si Angelique Boyer

AZI, de la 20:30: Abisul pasiunii ii aduce ACASA pe David Zepeda si Angelique Boyer
Citeste mai mult despre: Abisul Pasiunii, Angelique Boyer, David Zepeda
Data publicarii: 27 August 2012

David Zepeda si Angelique Boyer vin ACASA din 27 august, de la ora 20.30, intr-o noua poveste de dragoste captivanta -“Abisul pasiunii” (“Abismo de pasion”) - plina de iubire, intrigi si situatii inedite.

Productia marca Televisa care este difuzata in peste 10 tari si se afla in topul audientelor “Canal de las Estrellas” din Mexic, vine in Romania, acasa.


Telenovela “Abisul pasiunii” aduce o poveste de dragoste speciala, presarata de iubiri nemarginite, destine ravasite de intrigi si secrete dezgropate peste ani. “Abisul pasiunii” este istoria unei tinere pe nume Elisa (Angelique Boyer) care se indragosteste de Damián (David Zepeda), insa iubirea lor este umbrita de rautatile celor din jur si de asemenea de dragostea obsesiva pe care Gael Arango (Mark Tacher) i-o poarta Elisei.


Protagonistul telenovelei, David Zepeda se intoarce ACASA, dupa ce a castigat milioane de fani gratie rolurilor din “Predestinati” si “Forta destinului”. De data aceasta, el este partenerul frumoasei actrite Angelique Boyer, ce a cucerit publicul odata cu personajul sau din “Rebelde: la familia”, difuzat de asemenea ACASA. David Zepeda il interpreteaza pe Damián Arango, cel mai bun prieten al lui Gael. Inca din copilarie, Damián este foarte apropiat de Elisa, insa mama sa nu este  de acord cu prietenia lor si il trimite la studii in strainatate. Cu toate acestea, peste ani, aceste sentimente se transforma intr-o iubire profunda pentru care este dispus sa lupte impotriva mamei sale si a celui mai bun prieten.


Protagonista telenovelei, Angelique Boyer interpreteaza personajul Elisei, o tanara extrem de frumoasa si blanda care este terorizata de tatal si matusa sa. Aceasta traieste o superba poveste de dragoste alaturi de Damián, insa fericirea lor este ravasita de obsesia pe care Gael Arango (Mark Tacher) o are pentru ea.


Actrita planuieste o reintoarcere in teatru: “Ma gandesc foarte serios sa fac teatru si voi profita de aceasta perioada pentru a fi mai aproape de public si pentru a le multumi fanilor mei pentru tot sprijinul acordat”, marturiseste Angelique.


Mark Tacher este Gael Arango in telenovela “Abisul pasiunii”, cel mai bun prieten al lui Damián. El se ataseaza extrem de mult de Elisa, inca din perioada copilariei, iar sentimentele devin din ce in ce mai puternice odata cu trecerea timpului. El se va transforma in rivalul lui Damián si va incepe o lupta apriga pentru dragostea acesteia.
Distributia telenovelei este completata de actori renumiti precum César Évora, Sergio Mayer, Blanca Guerra, Livia Brito.


Telenovela “Abisul pasiunii” debuteaza luni, 27 august, de la ora 20.30 si le ofera fanilor de ACASA ocazia sa traiasca, sa iubeasca si sa sufere alaturi de protagonistii David Zepeda si Angelique Boyer. 

 
 

Program Acasa TV
 • Vineri
 • 06:00 Draga mama
  120 min
  08:00 Favorul
  60 min
  09:00 Sarutul otravit
  60 min
  10:00 Dragoste de neinvins
  120 min
  12:00 Mereu in gandul meu
  60 min
  13:00 Destinati iubirii
  120 min
  15:00 Un nou rasarit
  120 min
  17:00 Dragoste de neinvins
  120 min
  19:00 Draga mama
  120 min
  21:00 Favorul
  60 min
  22:00 Sarutul otravit
  60 min
  23:00 Baiatul meu
  60 min
  00:00 Mereu in gandul meu
  60 min
  01:00 Calea spre iertare
  240 min
  05:00 Baiatul meu
  60 min
  06:00 Imperiul minciunilor
  180 min
Modifică setările cookies