Pasiune latino. Printesa telenovelelor, Maite Perroni demonstreaza ca succesul nu tine cont de varsta - GALERIE FOTO

Pasiune latino. Printesa telenovelelor, Maite Perroni demonstreaza ca succesul nu tine cont de varsta - GALERIE FOTO
Citeste mai mult despre: Maite Perroni, pasiune latino, telenovele
Data publicarii: 15 August 2013

In pofida faptului ca este foarte tanara Maite Perroni a fost eroina principala in trei telenovele, care s-au bucurat toate de un succes imens - "Iubire cu chip rebel", "Fructul orpit" si "Triumful dragostei".

Talentul actoricesc al lui Maite Perroni a fost apreciat atat de publicul din intreaga lume, cat si de criticii de specialitate, care o considera «Printesa telenovelelor», o adevarata  succesoare a Thaliei.

Maite a devenit populara initial datorita faimei trupei RBD si telenovelei « Rebelde », dar dupa despartirea grupului, ea a reusit sa isi construiasca o cariera de invidiat, fiind foarte apreciata de colegii sai de breasla care o considera o adevarata profesionista.

Sexy si provocatoare pe marile ecrane, mamici devotate acasa. Top 10 cele mai apetisante actrite de telenovele care au copii

Desi nu a negat niciodata cat de mult a insemnat formatia RBD in viata sa, Maite Perroni a declarat in mai multe randuri ca nu este interesata de o cariera muzicala, asa cum au facut fostii sai colegi de trupa si ca este decisa sa se perfectioneze ca actrita.

Si viata amoroasa a vedetei a fost multa vreme in atentia presei. Maite Perroni a avut o relatie mediatizata cu Guido Laris, fost director muzical al destramatei trupe RBD, iar apoi presa a cuplat-o cu Eugenio Siler. M ai mult decat atat, p e vremea cand a jucat cu William Levy in telenovela "iubire cu chip rebel" s-a zvonit ca Maite ar fi avut o relatie cu acesta, dar niciunul nu a recunoscut. In prezent, Maite formeaza un cuplu cu Mane de Parra, care doreste sa o faca sotia lui.

Presa internationala a scris ca Mane de la Parra a cautat inelul perfect in New York, in magazinul “Tiffany & Co”,  dar se pare ca Maite nu este pregatita pentru acest pas.

Desi inca foarte tanara, Maite Perroni s-a remarcat in lumea artistica latina ca o prezenta carismatica, dar si ca o actrita deosebita care are deja puterea de a transforma orice seria intr-un mare succes prin prezenta sa admirabila si prin talentul sau.
 

Program Acasa TV
 • Duminică
 • 06:00 Nu te-am uitat
  180 min
  09:00 Lectii de viata
  60 min
  10:00 Ma intorc la tine
  105 min
  11:45 Nu te-am uitat
  180 min
  14:45 Lectii de viata
  60 min
  15:45 Inimi impietrite
  120 min
  17:45 Dragoste fara cuvinte
  135 min
  20:00 Regina
  105 min
  21:45 Rodeo si Julieta
  105 min
  23:30 Pazeste-ma de mine!
  60 min
  00:30 Lectii de viata
  60 min
  01:30 Povestea de pe insula
  270 min
  06:00 Draga mama
  120 min
Modifică setările cookies