Protagonistele din “Forta destinului” isi disputa inima lui David Zepeda doar in telenovela sau exista o rivalitate dusa dincolo de ecran? - FOTO

Protagonistele din “Forta destinului” isi disputa inima lui David Zepeda doar in telenovela sau exista o rivalitate dusa dincolo de ecran? - FOTO
Citeste mai mult despre: Forta destinului, David Zepeda, telenovele
Data publicarii: 29 Martie 2012

Sandra Echeverria, protagonista telenovelei "Forta destinului" este o actrita si cantareata mexicana, care a cunoscut succesul prin telenovele ca "Marina" sau "Clona".

In "Forta destinului", telenovela difuzara acasa, zilnic, de la 20:30, actrita o interpreteaza pe Lucia, o femeie cinstita, puternica si independenta, care se decide sa devina psiholog pentru copii. Se indragosteste de mica de Ivan, personaj interpretat de David Zepeda si va lupta pentru iubirea lor.

Cele mai sexy actrite de telenovele. Cum arata o diva latino dezbracata de inhibitii

Talentata artista a colaborat cu foarte cunoscutul Mark Anthony pentru coloana sonora a telenovelei "Forta destinului", fapt ce a dus la zvonuri cu privire la o posibila relatie intre cei doi. Zvonurile nu au fost confirmate.

Laisha Wilkins
, antagonista telenovelei, este actrita si prezentatoare TV in Mexic. In "Forta destinului", aceasta o interpreteaza pe frivola Maripaz, sora Luciei. Maripaz se foloseste de intrigi, minciuni pentru a-si atinge scopurile. Este tipul femeii fatale, care poate cuceri orice barbat. Vrea un sot care sa-i satisfaca toate capriciile. Isi uraste sora si tese multe intrigi pentu a-i distruge relatia cu Ivan, pe care si-l doreste pentru ea. Nu crede in iubire, doar in interes.

Pana de curand, au existat zvonuri ca intre protagonistele telenovelei "Forta destinului" este o rivalitate reala, dusa dincolo de povestea serialului. Laisha Wilkins, antagonista telenovelei a lamurit de curand intr-un interviu pentru AOL Latino ca toate zvonurile sunt false, iar pentru Sandra Echeverria nu are decat cuvinte de lauda : “Este o fata extraordinara, profesionista in cariera, o mare actrita, un om foarte bun. Am lucrat foarte bine impreuna si am legat o prietenie frumoasa. Mi-ar placea sa mai lucrez cu Sandra”, a spus Laisha.

Tie care iti place mai mult?

Program Acasa TV
 • Joi
 • 06:00 Draga mama
  120 min
  08:00 Favorul
  60 min
  09:00 Sarutul otravit
  60 min
  10:00 Norocul lui Loli!
  120 min
  12:00 Taramul sperantei
  60 min
  13:00 Juramantul - povestea continua
  120 min
  15:00 Pamantul, Soarele si tu
  120 min
  17:00 Norocul lui Loli!
  120 min
  19:00 Draga mama
  120 min
  21:00 Favorul
  60 min
  22:00 Sarutul otravit
  60 min
  23:00 Pazeste-ma de mine!
  60 min
  00:00 Taramul sperantei
  60 min
  01:00 Povestea de pe insula
  300 min
  06:00 Draga mama
  120 min
Modifică setările cookies