William Levy si David Zepeda sunt rivali la Premiile TVyNovellas - FOTO&VIDEO

William Levy si David Zepeda sunt rivali la Premiile TVyNovellas - FOTO VIDEO
Data publicarii: 24 Ianuarie 2012

William Levy si David Zepeda sunt prieteni foarte buni, insa talentul de care au dat dovada in telenovelele in care au jucat i-a pus in situatia de a fi concurenti pentru titlul de "Cel mai bun actor" la Premiile TVyNovellas de anul acesta.

William Levy i-a dat viata lui Maximiliano in telenovela "Triumful iubirii". Pentru acest rol a primit nominalizarea, intrucat a demonstrat ca reuseste sa creeze un personaj complex. A fost pentru a doua oara cand a facut cuplu cu Maite Perroni pe micul ecran.Maximiliano este un tip inteligent, care isi ajuta mama in afaceri. Are mult bun-gust cand vine vorba despre haine si ii plac mult femeile... pana cand apare una care-i fura inima pentru totdeauna.

David Zepeda
a primit nominalizarea pentru rolul sau din "Forta destinului", unde este Ivan, un tip fortat sa isi paraseasca tara natala. Se intoarce ca om de afaceri de succes, hotarat sa face dreptate. Jaca in aceasta telenovela alaturi de Sandra Echeverria si Gabriel Soto.

Cei doi concureaza cu alte nume importante din lumea telenovelelor: Arath de la Torre, Jorge Salinas, Diego Olivera, Sergio Goyri si Sergio Sendel.

Arath de la Torre concureaza cu rolul sau din 'Una familia con suerte', unde a fost Pancho Lopez. Pancho are patru copii, o inima mare si capacitatea de a face fata oricarui obstacol.

Jorge Salinas participa la concurs cu personajul Rogelio Montero , pe care l-a interpretat in 'La que no podia amar'. Un accident teribil i-a schimbat viata si l-a transfrmat intr-un om foarte dur. Se indragosteste obsesiv de Ana Paula, dar este egoist in aceasta iubire.

Diego Olivera este Fernando Lobo in 'Amorcito corazon'. Dupa ce o cunoaste pe Isabel, viata lui i-a o intorsatura ciudata si apar tot felul de evenimete neprevazute.

Sergio Goyri e nominalizat pentru rolul sau din 'Dos hogares' , unde este Ricardo Valtierra, un tip obiectiv, sincer, cinstit, care lupta pentru iubirea unei femei care are de ales intre doi barbati.

Sergio Sendel este Vicente Irabien, un tip ambitios, care nu merita incredere. Isi doreste sa mosteneasca averea matusii sale si ar face orice pentru asta.

Intra AICI ca sa iti votezi preferatul!

Intra AICI ca sa votezi si pentru alte categorii!

Program Acasa TV
 • Joi
 • 06:00 Draga mama
  120 min
  08:00 Favorul
  60 min
  09:00 Sarutul otravit
  60 min
  10:00 Norocul lui Loli!
  120 min
  12:00 Taramul sperantei
  60 min
  13:00 Juramantul - povestea continua
  120 min
  15:00 Pamantul, Soarele si tu
  120 min
  17:00 Norocul lui Loli!
  120 min
  19:00 Draga mama
  120 min
  21:00 Favorul
  60 min
  22:00 Sarutul otravit
  60 min
  23:00 Pazeste-ma de mine!
  60 min
  00:00 Taramul sperantei
  60 min
  01:00 Povestea de pe insula
  300 min
  06:00 Draga mama
  120 min
Modifică setările cookies