Ana Layevska si Gabriel Soto sunt indragostiti – GALERIE FOTO

Ana Layevska si Gabriel Soto sunt indragostiti – GALERIE FOTO
Citeste mai mult despre: Ana Layevska, Gabriel Soto, iubire
Data publicarii: 16 Mai 2011

Ana Layevska si Gabriel Soto traiesc o savuroasa poveste de iubire ACASA, in “Impostoarea”, din 16 mai, de luni pana vineri de la 15:30.

Lorena (Ana Layevska) si Sara (Carmen Becerra) au crescut impreuna intr-un orfelinat si se iubesc ca doua surori, desi sunt complet diferite. Lorena viseaza sa aiba o familie, iar ce ii place cel mai mult in viaţa este sa gateasca. Sara este mai materialisa, intotdeauna a vrut sa scape din saracia in care au crescut, iar ambitia ei nu are limite. Lorena viseaza sa invete secretele bucatariei rafinate si se desparte de calugaritele care au crescut-o pentru a studia gastronomia in capitala.

In aceeasi zi, maica superioara descopera ca Sara a furat banii orfelinatului, iar atunci cand o confrunta, are un infarct si isi pierde viata. Sara fuge impreuna cu amantul si complicele ei, Chalo (Mike Biagio), soferul orfelinatului si sterge urmele furind dosarul ei si al Lorenei din arhivele caminului. Atunci cand le citeste, ea afla ca a fost gasita la cosul de gunoi, in timp ce Lorena a fost abandonata de bunica ei, milionara Hortensia Armendariz (Maria Rubio). Primul ei impuls este sa o caute pe Lorena pentru a o ajuta sa-si infrunte bunica si sa lupte pentru drepturile ei, dar se razgindeste si se hotaraste sa ii ia locul Lorenei in familia Armendariz.

Straina de toate aceste evenimente, Lorena isi gaseste un loc de munca tocmai in restaurantul familiei sale, ca ajutor la bucatarie. Ea cunoaste un tinar medic, Alonso (Gabriel Soto), de care se indragosteste si cu care in curind se si logodeste. Sara nu se asteapta sa se intilneasca cu Lorena in aceeasi companie, iar prezenta ei o scoate din minţi. Ambitia Sarei nu are limite si nu vrea sa renunţe pina cand nu ii rapeste totul Lorenei, inclusiv pe Alonso. Lorena sufera pentru prietena ei atunci cind aceasta ii spune ca Hortensia a abandonat-o.

Cand Lorena descopera intrigile Sarei, ea isi da seama ca nu a cunoscut-o niciodata cu adevarat pe cea pe care o iubea ca pe o sora. Desi sufera, ea infrunta cu mult curaj tradarile Sarei si gaseste speranta alaturi de persoana de la care se astepta cel mai putin sa o iubeasca.

Program Acasa TV
 • Miercuri
 • 06:00 Draga mama
  120 min
  08:00 Favorul
  60 min
  09:00 Sarutul otravit
  60 min
  10:00 Norocul lui Loli!
  120 min
  12:00 Taramul sperantei
  60 min
  13:00 Destinati iubirii
  120 min
  15:00 Pamantul, Soarele si tu
  120 min
  17:00 Norocul lui Loli!
  120 min
  19:00 Draga mama
  120 min
  21:00 Favorul
  60 min
  22:00 Sarutul otravit
  60 min
  23:00 Pazeste-ma de mine!
  60 min
  00:00 Taramul sperantei
  60 min
  01:00 Povestea de pe insula
  300 min
  06:00 Draga mama
  120 min
Modifică setările cookies