Cei mai sexy artisti latino-americani au o pasiune in comun: fotbalul! GALERIE FOTO

Cei mai sexy artisti latino-americani au o pasiune in comun: fotbalul! GALERIE FOTO
Data publicarii: 04 August 2010

Fotbalul e un sport apreciat de foarte multi oameni, iar unii dintre ei nu rateaza ocazia de a juca impreuna cu prietenii cate un meci. Artistii latino-americani nu fac exceptie si unii dintre ei au fost surprinsi pe gazon, aratand cum se descurca atunci cand vine vorba despre sportul rege.

Poncho Herrera
Cel mai indragit personaj masculin care a facut parte din formatia RBD isi vede acum de actorie, dar promite ca se va stradui sa-si faca timp si pentr muzica. Fotbalul este unul din soprturile sale preferate si ii place sa joace uneori cate un meci de fotbal cu amicii.

Ferdinando Valencia

Frumosul actor mexican si-ar fi dorit sa fie fotbalist profesionist, dar l-a prins microbul actoriei si a renuntat la acest sport, pe care il practicase in scoala.

William Levy
William spune ca se simte mai sigur pe el in fata camerelor decat pe terenul de fotbal, dar atsa nu-l impiedica sa practice uneori sportul favorit.

Gabriel Soto
Desi ii place si lui fotbalul, fanii il prefera pe micile ecrane, unde se vede ca se dedica total meseriei sale.

Arath de la Torre
Actorul mexican se vede mai mult arbitru decat jucator, insa adevaratele sale talente se vad pe platourile de filmare, nu pe terenul de fotbal.

David Bisbal
David este apreciat ca solist, dar cei care il cunosc stiu ca e foarte talentat si pe gazon.

Christian Chavez
Christian e pasionat de fotbal si joaca si el uneori cate un meci. Nu se da inapoi nici de la galerie pentru echipele favorite.

Christopher Uckerman
E clar ca joaca din placere, dar nu e profesionist: fotbalul „ca la carte” se joaca in pantaloni scurti, iar el poarta unii lungi, cu o croiala incomoda pentru alergat.

Eddy Vilard
Actorul apreciat pentru rolul sau din „Alma de Hierro” a fost si el surprins pe terenul de fotbal, dar e clar ca i s-a parut un joc obositor.

Diego Luna
Sotul Camilei Sodi a interpretat un fotbalist in „Rudo y Cursi” si se pare ca a prins gustul pentru acest sport.

Michelle Rodriguez
Fotbalul e un sport preferat in general de barbati, dar sunt si femei pasionate de jocul cu mingea pe gazon. Michelle se vrea a fi profesionista si pe teren, asa ca a jucat chiar si cu genunchiul bandajat.

Kalimba
El si David Bisbal ar fi jucatori intr-o echipa a cantaretilor, meciul ar fi in mod clar un succes. Kalimba e foarte apreciat in calitate de cantaret, dar si de fotbalist.

Julio Camejo
Personajul negativ din „Destilando amor” nu stie prea multe despre fotbal, dar a fost si el vazut in uniforma, pe teren, incercand sa faca fata unui meci intre amici.

Diego Torres
Solist si compozitor in viata de zi cu zi, Diego vrea sa demonstreze ca in timpul liber stie sa faca miscare... ca un profesionist.

Program Acasa TV
 • Duminică
 • 06:00 Nu te-am uitat
  180 min
  09:00 Lectii de viata
  60 min
  10:00 Ma intorc la tine
  105 min
  11:45 Nu te-am uitat
  180 min
  14:45 Lectii de viata
  60 min
  15:45 Inimi impietrite
  120 min
  17:45 Dragoste fara cuvinte
  135 min
  20:00 Regina
  105 min
  21:45 Rodeo si Julieta
  105 min
  23:30 Pazeste-ma de mine!
  60 min
  00:30 Lectii de viata
  60 min
  01:30 Povestea de pe insula
  270 min
  06:00 Draga mama
  120 min
Modifică setările cookies