Celebritati latinoamericane la Acapulco! Uite ce de celulita si ditamai vanataia are Altair Jarabo! FOTO!

Celebritati latinoamericane la Acapulco! Uite ce de celulita si ditamai vanataia are Altair Jarabo! FOTO!
Data publicarii: 18 Martie 2010

Artisti binecunoscuri din telenovele merg frecvent in celebra localitate de lux Acapulco, ca sa se relaxeze si, automat, sa isi expuna privirilor trupuri de invidiat sau cu probleme - o celulita, o burtica, o vanataie.

Actorul Jorge Aravena (Santiago Figueroa din “Cele doua fete ale Anei”), insotit de iubita lui, impresioneaza cu un trup fara cusur, iar Alexis Ayala (Ricardo Sandoval din “Impotriva destinului”) a atras privirile datorita bronzatei si apetisantei lui iubite.

Zoraida Gomez (Liliana Martinez din “In numele iubirii”) si Margarita Magana (Brenda Montero Bustamante din “Sa iubesti din nou”), cu trupurile lor bine proportionate nu au avut nici un motiv sa se teama de paparazzi.

Sebastian Rulli, care din 15 ianuarie este tatal unui baietel, Santiago, nu mai are “pachetelele” pe care si le-a expus pe parcursul telenovelei“Rubi”, insa asta nu l-a impiedicat sa se simta bine.

Cynthia Klitbo ( Delia Ibarra din “Pe cuvant de femeie”) arata foarte bine la cei 43 de ani ai ei, impliniti pe 11 martie. Nu acelasi lucru se poate spune despre Laura Zapata (Onelia din“Iubire cu chip rebel”), care are cateva kilograme bune in plus.

William Levy si David Zepeda, pe care ii vom vedea in curand in telenovela “Sortilegio”, s-au aflat la Acapulco pentru a participa la ceremonia de decernare a premiilor TVyNovelas. David Zepeda a plecat cu premiul pentru Cel mai bun actor antagonic, in timp ce William Levy, considerat de toti favoritul pentru premiul Cel mai bun protagonist, a plecat dezamagit de la eveniment si a incercat sa se consoleze in discutii amicale, pe plaja, cu “raul” din “Sortilegio”.

Altair Jarabo (Romina din “In numele iubirii”), roscata, cu un trup fara forme ferme, un inceput de burtica, celulita si o ditamai vanataia pe pulpa, aproape de fesa stanga, a sfidat aparatele foto.

Program Acasa TV
 • Duminică
 • 06:00 Nu te-am uitat
  180 min
  09:00 Lectii de viata
  60 min
  10:00 Ma intorc la tine
  105 min
  11:45 Nu te-am uitat
  180 min
  14:45 Lectii de viata
  60 min
  15:45 Inimi impietrite
  120 min
  17:45 Dragoste fara cuvinte
  135 min
  20:00 Regina
  105 min
  21:45 Rodeo si Julieta
  105 min
  23:30 Pazeste-ma de mine!
  60 min
  00:30 Lectii de viata
  60 min
  01:30 Povestea de pe insula
  270 min
  06:00 Draga mama
  120 min
Modifică setările cookies