Dana Rogoz s-a casatorit religios! Uite cum a aratat rochia de mireasa  - FOTO

Dana Rogoz s-a casatorit religios! Uite cum a aratat rochia de mireasa - FOTO
Citeste mai mult despre: nunta, casatorie, Dana Rogoz
Data publicarii: 15 Iulie 2012

Intr-o rochie superba, intr-un décor de poveste, inconjurata numai de prieteni apropiati, dar mai ales, mai fericita ca niciodata, Dana Rogoz a trait ieri, 14 iulie, visul unei nopti de vara.

 Dana Rogoz si Radu Dragomir s-au cununat religios la Palatul Mogosoaia, iar nunta lor a fost exact asa cum si-au dorit. “Sint foarte fericita!", a exclamat emotionata mireasa chiar la inceputul serii. "Totul este exact asa cum am visat, exact asa cum mi-am imaginat ca o sa fie la nunta mea! Sint foarte fericita!”. Lucru acesta s-a raspindit cu usurinta printre toti invitatii prezenti care s-au molipsit de bucuria si euforia mirilor si s-au lasat cu totul transpusi in acest décor de vis.


 Dana si Radu si-au pus tot sufletul in organizarea acestei petreceri, iar fiecare amanunt la care s-au gandit i-a facut pe invitati sa se simta personaje intr-un cadru mirific, de poveste. Cortul alb amenajat pe o pajiste imensa a fost insufletit de colivii si becuri colorate, felinare si ghirlande, precum si rinduri intregi de ghivece cu flori de cimp pe care invitatii le-au primit in dar din partea mirilor, ca amintire.

Top 5 mituri despre casatorie

Multe dintre decoratiuni au fost confectionate de Dana insasi care a tinut ca totul sa fie cit mai personalizat posibil. Culorile serii au fost verde deschis, lila lavanda si ivoire. Bufetul de dulciuri a impresionat prin biose si biscuiti care nu au iesit nici ele din tonul general. Totul in jur a lasat impresia de vis, de reverie si delicatete, iar melodiile care au rasunat pe pajistea de la Palatul Mogosoaia au fost alese dupa placul invitatilor.

Rochia purtata de Dana in ziua nuntii sale a fost o creatie Parlor by Veronica Zaharia si a fost potrivita atit cu personalitatea si sufletul Danei, dar si cu locul si atmosfera de la nunta ei. Buchetul a fost la fel de simplu si frumos, iar in par Dana a purtat, asa cum a promis, o mica bijuterie vintage.

Adela Popescu si Laura Cosoi, impreuna cu alte trei prietene foarte bune ale Danei au fost cele cinci domnisoare de onoare care i-au fost alaturi Danei in aceasta zi minunata si care au imbracat la rindul lor rochii diafane, in culoarea lavandei. Pe cap, au avut impletite coronite din floare de musetel.

“Visul unei nopti de vara” s-a implinit aseara pentru Dana si Radu care si-au facut aparitia la cortul alb la “bordul” unei biciclete rosii, cu doua locuri, la care au pedalat atit mirele, cit si mireasa. Prezenta lor a fost primita cu strigate de bucurie si aplauze.

Mirii au deschis seara imbratisati si fericiti, pe acordurile unei melodii cu insemnatate pentru ei. Un alt moment impresionant al serii a fost dansul Abramburicai Dana Rogoz cu cel al Magicianului Marian Ralea care au renascut pentru citeva minute si s-au lasat cuprinsi de emotiile trecutului. “Eu pot, eu sint Magician!”, melodia pe care generatii intregi de copii au fredonat-o in copilaria lor a adus cu ea o parte din nostalgia, bucuria si inocenta acelor vremuri.


De la aceasta frumoasa petrecere nu au lipsit Andreea Esca si Alexandre Eram, Cabral si Andreea Iback, Adela Popescu si Radu Valcan, Laura Cosoi, Amalia Enache, Iulia Vintur, Razvan Fodor, Pavel Bartos, Adelina Chivu, Alina Chivulescu, Aylin Cadar, prietenii cei mai apropiati si familiile celor doi miri. Acestia au cintat, au dansat si s-au bucurat impreuna pina dimineata.
 

Program Acasa TV
 • Duminică
 • 06:00 Nu te-am uitat
  180 min
  09:00 Lectii de viata
  60 min
  10:00 Ma intorc la tine
  105 min
  11:45 Nu te-am uitat
  180 min
  14:45 Lectii de viata
  60 min
  15:45 Inimi impietrite
  120 min
  17:45 Dragoste fara cuvinte
  135 min
  20:00 Regina
  105 min
  21:45 Rodeo si Julieta
  105 min
  23:30 Pazeste-ma de mine!
  60 min
  00:30 Lectii de viata
  60 min
  01:30 Povestea de pe insula
  270 min
  06:00 Draga mama
  120 min
Modifică setările cookies