Mama Thaliei a fost incinerata. Serviciile funerare vor avea loc miercuri in New York - FOTO&VIDEO

Mama Thaliei a fost incinerata. Serviciile funerare vor avea loc miercuri in New York - FOTO VIDEO
Data publicarii: 30 Mai 2011

Cu sufletul plin de durere, Thalia a asitat la ceremonia de incinerare a mamei sale, Yolanda Miranda Marge, in Mexic. Alaturi i-au fost surorile, sotul ei, Tommy Mottola, dar si medicul care ii supravegheaza sarcina, intrucat artista trebuie sa nasca peste doua saptamani.

Thalia si-a luat ramas bun de la mama ei cu lacrimi in ochi, profund indurerata. Era foarte apropiata sufleteste de doamna Yolanda si regreta nespus faptul ca aceasta nu a apucat sa-si cunoasca nepotelul care urmeaza sa se nasca.

Mama Thaliei a murit vineri dimineata, la 76 de ani, in urma unui infarct. Cenusa va fi transportata la New York, unde miercuri va avea loc o cremeonie funerara organizata de Thalia.
 
Se pare ca aceasta a fost una dintre ultimele dorinte ale doameni Yolanda, conform delcaratiilor facute de designerul mexican Mitzy, apropiat al familiei.

Acesta a acordat un interviu publicatiei "Excelsior", spunand ca ca Thalia si Doamna Yolanda au locuit mult timp impreuna in New York si ca aceasta si-a exprimat la un moment dat dorinta de a fi ingropata acolo. "Era ingerul pazitor al Thaliei si artista le-a spus surorilor ei, cand a ajuns in Mexic: "Am venit dupa mama mea". Prin urmare, doamna Yolanda o va insoti pe cantareata inapoi in America", a spus el.

Mitzy a fost, se pare, una dintre ultimele eprsoane care au fost alaturi de mama Thaliei pe cand era inca in viata. "Ne-am vazut cu cateva ore inainte sa moara. Mi-a povestit ca e foarte fericita pentru ca i s-au intamplat multe lucruri bune in viata. Iradia de fericire si ii dadea sfaturi Ernestinei despre cum sa coboare pe scara cand va fi imbracata in rochia de mireasa. Nu i-a fost rau deloc si am vorbit chiar si despre bluza aurie pe care i-o facusem pentru nunta. O am inca, cred ca i-o voi trimite Thaliei", a mai spus designerul.

Dona Eva Mange, bunica fetelor, precum si cele cinci surori, Laura, Federica, Gabriela, Ernestina si Thalia au transmis un comunicat de presa, in care spun ca pierderea pe care au suferit-o este 'enorma si irecuperabila'.

"Cu profunda durere, va informam decesul iubitei noastre Yolanda Miranda Mange. Pierderea pe care am suferit-o este enorma si irecuperabila. Nu a fost doar un impresar de succes, a fost, inainte de toate, o fiinta umana exceptionala. Principala ei preocupare a fost mereu sa daruiasca iubire si sprijin familiei si prietenilor.
Afectiunea, intelepciunea si sfaturile ei au stat la baza succesului pe care noi, fiicele ei l-am obtinut pe plan personal si profesional. Disparitia ei lasa in urma un gol imens, dar si certirudinea ca personalitatea ei, forta, talentul si afectiunea vor ramane gravate in inimile noastre, in memoria tuturor celor care i-au fost dragi. In aceste momente dificile le suntem recunosctaroi tutror celor care ne-au transmis gandurile lor bune si ne-au fost alaturi. Am pierdut un om de baza din familia noastra, dar amintirea si prezenta ei plina de iubire ne va ramane in suflete. Va multumim pentru condoleantele transmise. Dumenzeu sa o odihneasca in pace!
".


 

Program Acasa TV
 • Duminică
 • 06:00 Pe firul iubirii
  120 min
  08:00 Doctor de bine - Acasa
  30 min
  08:30 ProVerde
  30 min
  09:00 Lectii de viata
  60 min
  10:00 O iubire irezistibila
  120 min
  12:00 Numai langa tine
  180 min
  15:00 Ajutor, ma indragostesc!
  120 min
  17:00 Lectii de viata
  60 min
  18:00 Povestea de pe insula
  105 min
  19:45 Regina
  105 min
  21:30 Un cuplu de exceptie
  120 min
  23:30 Numele meu e Riza
  60 min
  00:30 Regina
  120 min
  02:30 Doctor de bine - Acasa
  30 min
  03:00 ProVerde
  30 min
  03:30 Lectii de viata
  45 min
  04:15 Un cuplu de exceptie
  105 min
  06:00 Pariu cu destinul
  120 min
Modifică setările cookies