Motive pentru barbati sa se uite la telenovele: calitatile fizice ale unor actrite! GALERIE FOTO

Motive pentru barbati sa se uite la telenovele: calitatile fizice ale unor actrite! GALERIE FOTO
Data publicarii: 24 Septembrie 2010

E drept ca de regula la telenovele se uita mai mult femeile, dar exista si barbati care apreciaza acest gen. Exista cei sensibili, care se regasesc in povesti, cei curiosi, care afla ca au ce invata pentru a aplica in propriile lor relatii, dar si o categorie aparte: cei care stiu ca multe dintre actritele de acolo au atuuri fizice greu de trecut cu vederea. Cei carora le plac in mod special sanii voluptosi pot admira o SUPER GALERIE FOTO cu actrite care au cu ce se lauda din acest punct de vedere.

Paty Navidad
Paty Navidad a jucat rolul Zoraydei in “Zacatillo, un lugar en tu corazon” si a vrut sa-si faca loc in inima barbatilor in mod deosebit cu ajutorul decolteului ei generos. Actritei i-a placut mereu sa se imbrace cat se poate de sexy.

Ruddy Rodriguez
Actrita nu pierde ocazia de a-si pune ine videnta corpul superb, iar sanii reprezinta unul dintre atuurile ei. Actrita interpreteaza acum rolul Amadei in telenovela online “La Ex”.

Andrea Guzman
Actrita care ii da viata personajului Noelia in “Las Munecas de Mafia” merge des la sala de sport si bea multa apa pentru a se mentine in forma de invidiat pe care nu se4 evite sa o evidentieze prin haine mulate.

Ninel Conde
“El “Bom-bon asesino” stie sa profite de formele ei voluptoase care au determinat-o pe producatorii de la «O mare de pasiune» sa o aleaga pentru rolul negativ. Actrita neaga ca ar fi apaelat la interventii chirurgicale pentru a aratat astfel, dar nimeni nu o crede.

Mariana Seoane
Mariana e recunoscuta drept “Nina buena” datorita cantecului ei cu acelasi nume. Dotariile ei frontale i-au adus multi fani de sex masculin.

Itati Cantoral
Actrita ce joaca acum in « Hasta que el $ nos separe » e constienta de atuurile ei fizice, dar nu le foloseste mereu. Cand o face, insa, inteleg multi cum a ajuns « Aventurera ».

Aracely Arambula
Frumoasa actrita care se poate lauda ca e mama copiilor lui Luis Miguel si ca a primit sansa mult ravnita de majoritatea actritelor latino-americane de a juca in remake-ul telenovelei “Inima salbatica” e foarte apreciata pentru ochii ei furmois... dar tot sanii sunt cei care ies primii in evidenta.

Lucero
Lucero nu e genul care sa se laude cu corpul ei, dar daca ar avea chef sa puna mai mult accent pe curbele cu care e dotata ar castiga si mai multi fani. Cand isi lasa sanii la vedere reuseste sa ii innebuneasca pe barbati chiar daca poarta un costum aparent sobru.

Aura Christina Geithner
Nu prea are ea noroc in iubire, insa asta nu se intampla fiindca ar fi vreo urata. Dimpotriva, are si ea cu ce sa se laude cand vine vorb de acel detaliu fizic atat de apreciat de toata suflarea masculina.

Program Acasa TV
 • Vineri
 • 07:00 Pariu cu destinul
  60 min
  08:00 Leylifer
  60 min
  09:00 Scrisoarea de adio
  60 min
  10:00 Nu-i nimeni ca mine
  60 min
  11:00 Stirile Acasa Actualitati
  60 min
  12:00 Esmeralda
  60 min
  13:00 Blestemul
  120 min
  15:00 Stirile Acasa Magazin
  60 min
  16:00 Fata cu ochi de onix
  60 min
  17:00 Iubirea din mine
  120 min
  19:00 Pariu cu destinul
  120 min
  21:00 Leylifer
  60 min
  22:00 Scrisoarea de adio
  60 min
  23:00 Numele meu e Riza
  60 min
  00:00 Esmeralda
  60 min
  01:00 Leylifer
  75 min
  02:15 Sarutul otravit
  180 min
  05:15 Stirile Acasa Magazin
  45 min
  06:00 Pe firul iubirii
  120 min
Modifică setările cookies