Nu o sa iti vina sa crezi cine este vedeta care se scalda in valurile marii FOTO

Nu o sa iti vina sa crezi cine este vedeta care se scalda in valurile marii FOTO
Citeste mai mult despre: vedete, Doamne de poveste, Olivia Steer, vacante
Data publicarii: 03 Septembrie 2012

De cele mai multe ori o vezi extrem de aranjata si de pusa la punct, asa ca este surprinzator sa o vezi altfel.

Vara aceasta, Olivia Steer, prezentatoarea emisiunii “Doamne de poveste”, ce va reveni din aceasta toamna, acasa, a petrecut o vacanta de poveste impreuna cu familia ei la malul Marii Egee. Vedeta ACASA s-a indragostit de frumusetea insulei grecesti Skiathos, unde a practicat pentru prima data scuba diving.

Olivia Steer marturiseste ca a fost incantata de tot ce a descoperit pe insula, de la peisajele fermecatoare pana la ospitalitatea localnicilor: “Probabil, Skiathos e o mare iubire pentru toti patru. Am gasit o insula mai putin calcata de turisti, plina de maslini, portocali si localnici veseli. Marea e mai mereu lac, fara valuri sau cu valuri putine, apa sarata si limpede ca-n pahar. Daca ai trecut pragul unei taverne oarecare, sigur te alegi cu mai mult decit cu o salata greceasca savuroasa sau cu niste fructe de mare. Te alegi cu prieteni noi. Patronul iti tine companie la masa, iti spune istoriile locului si bancuri, iti face trucuri. Mama lui gateste ce vrei tu, cum vrei tu. Numai sa fie bine”.


Incurajata de sotul ei, Andi Moisescu, unul dintre juratii show-ului “Romanii au talent” de la Pro Tv, Olivia Steer si-a luat inima-n dinti si a experimentat scuba diving, un sport nautic prin prisma caruia a putut admira flora si fauna marina : “Trei saptamini am fost zei si zeite. Genul de vacanta photoshopata, in care toti sint cu gura pina la urechi si nimeni nu-i crede ca le poate fi atit de bine. David si Andi au facut sporturi de apa, s-au dat cu schiurile, cu placa, cu barca cu motor. O distractie de care parea ca nu se mai saturau. Eu am prins curaj pentru prima oara sa fac diving, dupa ce Andi mi-a tot povestit experientele lui de sub apa. Ca incepatoare, am ajuns doar la o adincime de 5 metri, dar am simtit ca sint in alta lume. In alta dimensiune. Am vazut serpi lungi si verzi inotind printre stinci, am vazut pestisori de aur, le-am dat de mincare si ei mi-au indeplinit cite o dorinta. M-am intins confortabil pe fundul marii si am privit la alte stele”, povesteste Olivia Steer.


In insula Lalaria, un alt taram de vis pe care l-au vizitat in Grecia, au sarbatorit un eveniment special din viata unor buni prieteni : “Una dintre cele mai frumoase insule din zona e Lalaria, un loc nepamintean, unde plaja intreaga e acoperita cu pietre rotunde, fine, daltuite de apa marii in mii de ani. A fost si locul ales de niste prieteni sa-si serbeze cei 25 de ani de casatorie si cel mai minunat loc in care am inchinat un pahar cu sampanie pentru niste oameni dragi”, spune Olivia Steer.

 

Program Acasa TV
 • Vineri
 • 06:00 Draga mama
  120 min
  08:00 Favorul
  60 min
  09:00 Sarutul otravit
  60 min
  10:00 Dragoste de neinvins
  120 min
  12:00 Mereu in gandul meu
  60 min
  13:00 Destinati iubirii
  120 min
  15:00 Un nou rasarit
  120 min
  17:00 Dragoste de neinvins
  120 min
  19:00 Draga mama
  120 min
  21:00 Favorul
  60 min
  22:00 Sarutul otravit
  60 min
  23:00 Baiatul meu
  60 min
  00:00 Mereu in gandul meu
  60 min
  01:00 Calea spre iertare
  240 min
  05:00 Baiatul meu
  60 min
  06:00 Imperiul minciunilor
  180 min
Modifică setările cookies