3 sfaturi ca sa-ti transformi cafeaua de dimineata intr-un adevarat deliciu

3 sfaturi ca sa-ti transformi cafeaua de dimineata intr-un adevarat deliciu
Data publicarii: 07 Septembrie 2012

Iti incepi fiecare zi cu o cafea facuta chiar de tine, acasa? Tine cont de sfaturile celor de la Bucharest School of Coffee pentru ca fiecare inceput al zilei sa fie excelent.

1.  Alege sa o macini in functie de cum o vei prepara

Atunci cand faci cumparaturile, iti recomandam ca pentru cafea sa te opresti intr-un coffee shop si nu in supermarket. Cel mai bine este sa optezi pentru o cafea arabica si sa specifici modalitatea de preparare pe care o folosesti acasa ( ibric, espressor, filru). In functie de asta, angajatul va sti ce tip de cafea sa-ti recomande, gradul de prajire al cafelei si tipul de macinatura specific fiecarei metode de preparare.

2. Inlocuieste zaharul cu un sirop aromat

Daca vrei sa te bucuri de o aroma deosebita a cafelei, iti recomandam sa inlocuiesti zaharul simplu cu un sirop special - ai la indemana o multime de arome - de la caramel, la vanilie, la migdale sau chiar turta dulce. Toate vin cu o savoare catifelata si intensa. 

Citeste mai multe pe foodstory.ro

Program Acasa TV
  • Luni
  • 06:00 Flori insangerate S2
    120 min
    08:00 Fie ce-o fi!
    120 min
    10:00 Dragoste de neinvins
    60 min
    11:00 Top 5 latine Acasa
    60 min
    12:00 Dreptul la iubire
    60 min
    13:00 Vedetele anului 2024: controverse
    120 min
    15:00 Top 5 latine Acasa
    60 min
    16:00 Fata cu ochi de onix
    60 min
    17:00 Dragoste amara
    120 min
    19:00 Flori insangerate S2
    120 min
    21:00 Fie ce-o fi!
    120 min
    23:00 Trei surori S3
    60 min
    00:00 Dreptul la iubire
    60 min
    01:00 Flori insangerate S2
    120 min
    03:00 Leylifer
    135 min
    05:15 Top 5 latine Acasa
    45 min
    06:00 Flori insangerate S2
    120 min
Modifică setările cookies