3 sfaturi ca sa-ti transformi cafeaua de dimineata intr-un adevarat deliciu

3 sfaturi ca sa-ti transformi cafeaua de dimineata intr-un adevarat deliciu
Data publicarii: 07 Septembrie 2012

Iti incepi fiecare zi cu o cafea facuta chiar de tine, acasa? Tine cont de sfaturile celor de la Bucharest School of Coffee pentru ca fiecare inceput al zilei sa fie excelent.

1.  Alege sa o macini in functie de cum o vei prepara

Atunci cand faci cumparaturile, iti recomandam ca pentru cafea sa te opresti intr-un coffee shop si nu in supermarket. Cel mai bine este sa optezi pentru o cafea arabica si sa specifici modalitatea de preparare pe care o folosesti acasa ( ibric, espressor, filru). In functie de asta, angajatul va sti ce tip de cafea sa-ti recomande, gradul de prajire al cafelei si tipul de macinatura specific fiecarei metode de preparare.

2. Inlocuieste zaharul cu un sirop aromat

Daca vrei sa te bucuri de o aroma deosebita a cafelei, iti recomandam sa inlocuiesti zaharul simplu cu un sirop special - ai la indemana o multime de arome - de la caramel, la vanilie, la migdale sau chiar turta dulce. Toate vin cu o savoare catifelata si intensa. 

Citeste mai multe pe foodstory.ro

Program Acasa TV
  • Vineri
  • 06:00 Alaca - iubire si tradare
    120 min
    08:00 Inimi de cenusa
    60 min
    09:00 Drumul catre Soare
    60 min
    10:00 Inima tradata
    60 min
    11:00 Concert Loredana - "Maiastra"
    60 min
    12:00 Fructul oprit
    60 min
    13:00 Rasarit
    60 min
    14:00 Dallas
    60 min
    15:00 Concert LOREDANA: Maiastra II
    60 min
    16:00 Soarta nu pune intrebari
    60 min
    17:00 Darul iubirii
    120 min
    19:00 Alaca - iubire si tradare
    120 min
    21:00 Inimi de cenusa
    60 min
    22:00 Dallas
    60 min
    23:00 Drumul catre Soare
    60 min
    00:00 Fructul oprit
    60 min
    01:00 Inimi singuratice
    225 min
    04:45 Ce se intampla, doctore?
    30 min
    05:15 Drumul catre Soare
    45 min
    06:00 Santa Diabla
    120 min
Modifică setările cookies