Iata cateva greseli pe care sa le eviti atunci cand iti prepari cafeaua.
1. O fierbi prea mult
Daca iti iese cafeaua din ce in ce mai amara, e semn ca fie o lasi la fiert prea mult timp, fie trebuie sa-ti inlocuiesti ibricul.
2. Incalzesti apa prea tare
Utilizarea unei temperaturi corecte a apei este de o importanta cruciala pentru aroma cafelei. 90 grade sunt ideale. Aceasta temperatura extrage aromele pe care le iubim si scoate aciditatea din cafea.
3. Nu tii cont de cantitati
Cantitatile perfecte cand vine vorba de cafea sunt urmatoarele: 2 linguri la 170ml apa. Bineinteles, daca vrei o cafea mai tare, poti pune mai multa cafea. Important este sa stai cat mai aproape de aceste cantitati.
Citeste continuarea pe foodstory.ro
06:00 | Mai mult decat o familie 120 min
|
---|---|
08:00 | Lectii de viata 60 min
|
09:00 | Intrebarea Mesei Rotunde S3 primavara 2025 60 min
|
10:00 | Iubitul meu, printul 120 min
|
12:00 | Secretul meu 180 min
|
15:00 | Mai mult decat o familie 120 min
|
17:00 | Lectii de viata 60 min
|
18:00 | Mama 120 min
|
20:00 | State de Romania 120 min
|
22:00 | Iubire si razbunare 120 min
|
00:00 | Gustul infrangerii 60 min
|
01:00 | Intrebarea Mesei Rotunde S3 primavara 2025 60 min
|
02:00 | Mama 120 min
|
04:00 | Iubitul meu, printul 105 min
|
05:45 | Ce se intampla, doctore? 15 min
|
06:00 | Mai mult decat o familie 120 min
|