7 lucruri pe care le pot face doar barbatii!

7 lucruri pe care le pot face doar barbatii!
Data publicarii: 24 Iunie 2009

Intre femei si barbati au existat mereu diferente si, implicit, diverse tipuri de confruntari in care fiecare parte isi etaleaza calitatile. Barbatii au vrut sa arate ca sunt mai puternici, feministele au vrut sa le arate ca pot atinge acelasi nivel si, in unele domenii, au si reusit. Spre mandria barbatilor, mai mult sau mai putin justificata, exista lucruri pe care ei le pot face... si ele nu!

Pot sa apara topless in public
Sigur ca si femeile pot face topless, dar numai la plaja. Barbatii, insa, pot sta la bustul gol la fotbal, la volei, in fata casei, pe strada, cand isi repara masina... in mult mai multe ocazii. Nu-i asa ca ii urasti uneori cand e canicula si ei se pot dezbraca pur si simplu in vazul lumii?

Tin la bautura
Corpul masculin produce anumite enzime care il fac mai rezistent la alcool. Sigur ca nu toti barbatii se pot lauda ca pot bea un pahar sau doua fara sa ii ia somnu’ ori sa se ameteasca, asa cum sunt si femei care (oare e motiv de lauda?) pot bea mai mult decat un barbat, dar, in principiu, barbatii pot sa bea mai mult decat femeile care ca acest aspect sa deranjeze.

Se pot rade in cap
Natalie Portman, Sigourney Weaver si Demi Moore pot contrazice acest aspect, dar ele au facut-o de dragul meseriei. Un barbat, insa, se poate rade in cap daca are chef fara sa conteze ce meserie are sau unde merge, daca a avut o depresie ori pur si simplu ii era cald. Britney Spears e cel mai bun exemplu ca fetele nu pot sa faca asemenea gesturi fara sa fie aratate cu degetul!

Pot face sport pe bune!
E drept ca exista si fotbal, handbal sau volei feminin, dar barbatii sunt mult mai potriviti pentru astfel de sporturi. Fetele pot alege cu succes sa practice innot, tenis, dansuri, patinaj artistic, gimnastica ritmica sau aerobic. Vor arata excelent. Un fotbalist bun va fi mereu in centrul atentiei, o fotbalista nu va fi decat o femeie a carei feminitate este pusa la indoiala.

Ajuta la perpetuarea speciei!
Ok, femeile nasc si feministele se lauda cu asta de parca ar conduce lumea prin miracolul ce le-a fost daruit, dar, daca nu ar exista domnul posesor de spermatozoizi sa le fertilizeze ovulele in asteptare, n-ar mai aparea nici-un miracol.

Pot sa urineze din picioare
Nu numai ca pot sa urineze din picioare, dar isi pot scrie si numele in zapada cu jetul de urina daca au chef si pot face asta controland exact caligrafia. Asta nu e neaprat un lucru de lauda, dar, cat timp fetele nu pot o pot face...

Imbatranesc frumos...
Sean Connery e cel mai bun exemplu si am putea spune acelasi lucru si despre George Clooney sau Johnny Depp. Oricat s-ar chinui o femeie sa foloseasca diverse tratamente antirid si sa ramana in forma, dupa o anumita varsta va trebui sa realizeze ca e onorabil pentru ea sa se poarte si sa se imbrace ca o doamna si sa se bucure, daca poate, ca de-abia acum ii este apreciata si inteligenta... Barbatii, in schimb, pot fi interesanti si la maturitate, si acum nu vorbim de acei libidinosi plini de bani care isi cauta „iubite” de 18 ani. Daca e un tip inteligent si si-a pastrat farmecul, femeile o sa-l gaseasca atragator si cand are parul grizonat.
 

Program Acasa TV
 • Sâmbătă
 • 06:00 Imperiul minciunilor
  180 min
  09:00 Lectii de viata
  60 min
  10:00 Dragoste in direct
  120 min
  12:00 Imperiul minciunilor
  165 min
  14:45 Lectii de viata
  75 min
  16:00 Inimi impietrite
  120 min
  18:00 Dragoste fara cuvinte
  120 min
  20:00 Regina
  90 min
  21:30 Dragostea, mereu la moda
  120 min
  23:30 Baiatul meu
  60 min
  00:30 Lectii de viata
  60 min
  01:30 Calea spre iertare
  195 min
  04:45 Ce se intampla, doctore?
  30 min
  05:15 Baiatul meu
  45 min
  06:00 Imperiul minciunilor
  163 min
Modifică setările cookies